|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yasasinben ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yasasinben
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Eki 2015 Saat 23:28 |
Sevgili Kadir Hocam 35 aylik kizim yaklasik 3 hafta once grip oldu ardindan oksuruk devam etti. Ben tabii ki balli limon disinda asla herhangi bir sey vermedim tabii bir de o izin verdigi muddetce serum fizyolojik kullandik. Gecen hafta grip aşisi yaptirmak icin doktora gittigimizde doktorumuz cigerlerinde sorun olmadigini basit bir geniz akintisi oldugunu soyledi. Bugunde tekrar atesi cikti 37.7 maksimum olmak uzere ve ardindan kulaginin agridigini soyledi. Bende hemen iliadin ped uyguladim burnuna. Bu arada bu ay anaokuluna basladigini da soylemem lazim herhalde yeniden grip oldu okulda oyle degil mi?
Sizce ne yapmaliyim? Agzinda koku ya da pas yok bir kan tahliline gerek var mi sizce? Ya da kulagi agridiginda sakinlesmesi icin Calpol vermeli miyim? Bir de kilosu 16.1 ve boyu 104 cm hocam gelisim nasil sizce?Sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip ve sonrasinda olan, Seroz otit.. Aynen benim anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|