|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayseeececen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayseeececen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2015 Saat 11:00 |
Kadir Bey merhaba,
6.5 yaşındaki oğlumun 10 gün kadar önce kafasında hafif bir şişlik ve kabuklu yara görmüştüm(vakumlu birşeyle çekilmiş gibi halka şeklinde)bugün o bölgedeki tüm saçların döküldüğünü gördüm, yazlıktayiz bol bol sinek, böcek vs. var bir de kedilerle çok haşır neşir alerjik bir şey mi dedim, ilk defa böyle birşeyle karşılaştım, biraz panik haldeyim, yardimci olabilirseniz çok sevinirim, resim koymayı da beceremedim tekrar deneyeceğim, şimdiden teşekkürler Ayşe
|
|
ayseeececen
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119225 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
EGER: acilan sacli deride kabuklanma varsa;
HEMEN, Trosyd krem baslayin. Sadece dokulen kisma degil, cevresindeki 1cm'lik sacli deriye de surun. Tedaviye en az 15 gun devam edin. Kabuklar tamamen kaybolup, yeni saclarin cikmasini gorene kadar Kreme devam edin. Gunde en az;3 defa surun, yikandiginda, fazladan surun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Eyl 2015 Saat 19:06 |
|
![]() |
|
ayseeececen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayseeececen
Hocam yara kabuğu gibi degil de, üzeri un gibi görünen, saç derisinden daha sert kabugumsu bir görüntü var, sonradan belki havuz suyundan da olabilir diye düşündüm bilmiyorum neden kaynaklanmış olabilir, hemen başlıyorum kreme, çok teşekkür ederim, kolay gelsin...
|
|
ayseeececen
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119225 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Siz Kreme baslayin, gereksiz yere verilse bile bir zarari olmaz...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayseeececen
Başladim teşekkür ederim Kadir Bey, mantar gibi mi düşündünüz acaba, sorun yaratacak bir durum olur mu, kafami karıştırmamak için araştırmadim hiç...
|
|
ayseeececen
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet, mantar olabilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayseeececen
Teşekkür ederim kolay gelsin...
|
|
ayseeececen
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|