|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2015 Saat 00:02 |
Merhaba hocam
Sizinle tanıştığımdan beri yaklaşık 2 yıl hiç doktora gitmedik çok şükür iyi mi yaptım onu da bilmiyorum. Ateşi önemsiyorum kendi kendine iyice yükselip düşüyor. Öksürük veya burun akıntısı vs durumlarda bal limon cold mix. Başka da herhangi bişey uygulamiyorum. 2012 doğumlu olan kızım çok çabuk yoruluyor. Parkta oynarken biraz oynar gelip anne yoruldum der biraz dinlenir devam eder veya yürüyerek bir yere gidelim bir müddet sonra yoruldum kucağına al der. Bu tarz bir nazlanma huyu da yok aslında. Bende doktora falanda gitmiyoruz diye 3 umuzede bir kan tahlili yaptırım dedim. 10 gündür öksürük burun akıntısı ağız kokusu var. Bi kontrol etmiş olurum diye. Sonuçları yolluyorum degerlendirirseniz çok memnun olurum. Bazıları normal değerlerin dışında görünüyor merak ettim.
|
|
![]() |
|
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
..
Düzenleyen ayemel - 13 Eyl 2015 Saat 00:43 |
|
![]() |
|
Düzenleyen ayemel - 13 Eyl 2015 Saat 00:18 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlarda bir ozellik yok...
Sadece; LYM'nin yuksek, NE dusuk olmasi bir Viral hastalik oldugunu veya gecirildigini gosterir. |
|
![]() |
|
Hocam melek in sonuçlarında demir serumun yüksek ferritinin düşük olması neden olur. Bir de MCV nedir.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Enfeksiyona bagli degisiklikler. Eski mailleri okuyun,
MCV= Mean Corpusculer Volume, yani: Ortalama Eritrosit (Al kure) Hacmi.. Sakin Turkiye'de doktorlarin kan tahlili yorumlarina inanmayin.. Hematoloji konusunda, en ufak bir bilgileri yoktur... Bunun icin; Wintrop'un hematolojisini okumalari gerekir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|