Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İç Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kaka yapamıyor gazı çok ve kötü kokuyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKaka yapamıyor gazı çok ve kötü kokuyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Elif44 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Elif44 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kaka yapamıyor gazı çok ve kötü kokuyor
    Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2015 Saat 14:04
Mrb hocam sizi yeni tanıdım😔yardım edin lütfen. Oğlum 40 günlük normal doğumla oldu ama Göğüs üçüm olmadığı için ilk günler mama be sağıp verdiğim anne sütü ile beslendi 11. Günden sonra anne sütü almaya başladı anne sütü almaya başladığı gün kusmaya da başladı kakasını günde 9 10 kere yapıyordu gazı çok fazla çıkarıyor ama rahatlamıyordu doktor nurse harveys verdi çok az miktarda kullandık ama fayda etmedi kakası köpüklü olmaya başlayınca be kusmadı artınca doktora götürdük Colinox gaz giderici verdi ve bir ayda yarım kilo almıştı kusması reflüye benziyor diye gaviscon toz verdi günde 3 kere yarım ölçü onları kullanmaya başlayınca kakasını önce günde bir yaptı sonra yapamamaya başladı 5. Gün çok zorlandı çok ağladı uyuyamadı ben müdahale ettim çok fazla bir şekilde kakayı çıkardı ondan 4 gün sonra kendi çok az yaptı ama çık ağlıyor gazı iki katına çıktı sürekli gaz çıkarıyor ve gazı çok kötü kokuyor gaz sancısından uyuyamıyor ve sürekli emmek istiyor emdikçe kusuyor ve gazı artıyor emmezse çok ağlıyor emzik tutmuyor ne yapacağımı şaşırdım kakasının düzene girmesi için be gaz sancıları için ne yapmalıyım ne önerirsiniz başka bi doktoru aradık biogaia damla ALIN onu kullanın dedi😔ben şu anda hem Colinox hem de nurse(günde iki kere3 ml) veriyorum gavisconu iki öpün veriyorum ama zaten kustuğu için bunlar çok fazla midede kalmıyor lütfen yardım edin😔😔😔
Yukarı Dön
Elif44 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Elif44 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2015 Saat 17:47
Yazılarınızı okudum nurse hakkında şok oldum çok zarar vermişim sanırım geri Dönüşü olur mu düzelir mi sürekli ıkınıyor kıvranıyor emerken bile sancıdan ara ara ağlıyor kıvranıyor uykuya dalıyor 5 dk sonra Ağlayarak kızararak Uyanıyor 😔dört gözle cevabınızı bekliyorum 😔
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117942
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2015 Saat 19:22
Ilk basindan beri yanlis yonlendirilmissiniz...
Butun sikayetleri: birazi "gaz' ama cogunlugu; "asiri yemesinden"...
Kilosunu yazmamissiniz.. Agirligi;5.1kg'dan fazla ise, kesinlikle sikayetleri cok yemesinden..
Kullandiginiz ilaclari tamami; Sahtekar ilaclari.. Hicbirinin bebek gazina en ufak faydasi olmaz..
40 seneden beri Turk doktorlari, "Bebek gazinin" hereketsizlikten oldugunu ogrenememislerdir.. Bebek gazi da aynen, yeni ameliyat olmus eriskinlerdeki gibi hareket edilmeyince olan gazdir.
Turk doktorlarinin, bu konuyu, bilmemeleri aptalliklarindan degil, bildikleri takdirde bir daha kendilerine is dusmeyecegi icindir. Isleri-gucleri sahtekarliktir... Selam verseniz, ilac yazarlar..

Bebeginizin, 4-5 ayi bitip, kendi kendine donebilmeye, oturmaya baslayana kadar gaz sancilari olacaktir.. Gaz ile ilgili yazilari okuyun ve ilgili Video'yu seyredin. Her memeden sonra ve her agladiginda, kucaga alinacak, ve sirtina vurularak gazi cikarilacak.

O keriz doktorlar bu ilaclari, ameliyat olmus eriskinlere niye vermezlerde hastayi zorla yuruturler!!!

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Ağu 2015 Saat 19:23
Yukarı Dön
Elif44 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Elif44 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2015 Saat 19:28
Kilosu 10 gün önce 4.20 dü 3 .60 doğmuştu bugün tam 40 günlük, gazını çıkarıyorum iki kere üstten gaz çıkarıyor sonra yine kusuyor, Reflü olabilir diyen doktor gazını çıkartma Demişti Düne kadar gaz çıkartmıyordum kusuyor diye ama kusması devam edince hiç değilse gazı gitsin dedim😔şimdi biogaia yı kullanayım Diğerlerini bırakayım mı her emmek istediğinde emzireyim mi kustuktan sonra özellikle bi de küsüyorsa doyuyor diyebilir miyiz Kakasını çıkartmasını nasıl sağlarım ilginiz için şimdiden teşekkürler keşke aynı yerlerde olsaydık😢
Yukarı Dön
Elif44 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Elif44 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2015 Saat 19:31
Bi de hocam Bebeğin gazının yediklerinde ilgisi var mı acaba
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117942
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2015 Saat 19:38
40 seneden beri Turk doktorlari, "Bebek gazinin" hereketsizlikten oldugunu ogrenememislerdir.. Bebek gazi da aynen, yeni ameliyat olmus eriskinlerdeki gibi hareket edilmeyince olan gazdir.
Turk doktorlarinin, bu konuyu, bilmemeleri aptalliklarindan degil, bildikleri takdirde bir daha kendilerine is dusmeyecegi icindir. Isleri-gucleri sahtekarliktir.

Hicbir ilac; "Bebek gazini" yokedemez..

BioGaia; sadece Probiyotik barsak bakterilerini ihtiva eden bir ilacdir.. Bebek gazi ile hicbir ilgisi yoktur.
Butun dava: Assagilik, namussuz ilac Firmasinin, kendisi gibi doktorlara, rusvet karsiligi bu ilaci recete ettirip, zavalli bebelere ilac dayamasidir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.