|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Rux
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Emzik ve memeyi reddetmeGönderim Zamanı: 29 Tem 2015 Saat 19:31 |
|
Merhaba hocam benim 4.5 aylık bir oğlum var iki aylıkken ben istemesem de çok gazli olduğu için babası emzik verdi o ay emme problemi yaşamaya başladık kontrolumuzde 500 gram almış dedi doktor ve emzigi bıraktık fakat o ay tam bir savaş halinde geçti 4 aylık olunca tekrar verdik emzigi zaten başka türlü durmuyor yine emme sorunu yaşıyoruz acaba emzikten mi yoksa denk mi geliyor siz emzik konusunda ne düşünüyorsunuz birde uyku sorunu yaşıyoruz sadece çarşafda uyuyor bu aylık çocuğa uyku düzeni nasıl oluşturulur yada oluşturulur mu son olarak ise başlayacağım işte iken SMA mi yoksa aptamil mi versem sizce hangisi iyi çok teşekkür ederim şimdiden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Tem 2015 Saat 20:47 |
|
Eski mailleri okuyun. Bir defa cevap verdimmi, suallerin arkasi kesilmiyor.
|
|
![]() |
|
Rux
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Tem 2015 Saat 20:59 |
Haklısınız hocam bende boşuna vaktinizi almak istemem arama yaptım hatta emzik diye aradım ki hepsi çıksın 3 sayfa sonuç çıktı okudum fakat emzik kullanıp memeyi reddeden yok neysa rahatsız ettiğim için özür dilerim iyi geceler
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|