|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Tem 2015 Saat 22:55 |
Artik, sadece ben degil, diger namuslu ve duzgun doktorlarda uyandilar..
" Tottb@ttb.org.tr, istabip@istabip.org.tr, ohb@istabip.org.tr, serbesttabip@googlegroups.com, hekimforumu@yahoogroups.com, and 3 more... CCselcukerez@gmail.com Ahmet Rasim Küçükusta medyayı ve sosyal medyayı kullanarak halkı yanlış yönlendirmeye ve halkın sağlığıyla oynamaya devam ediyor. Canangil familyasından şöhret avcısı kişilik, şimdi de tüm uygar dünyanın binlerce bilimsel çalışmayla elde ettiği bu kanıta dayalı tıp uygulamasına savaş açmış durumda. Tüm dünya yanlış biliyor, bu arkadaş doğru biliyor. Çocuklara 2 yaşından önce aşı yapılmamalıymış. Meslek odalarımızı, pediatri derneklerimizi göreve çağırıyorum. Biri bu halk sağlığını tehlikeye atan kişiliğe yasal zeminlerde dur demeli. Bunlarla savaşmak meslek oda ve birliklerimizin asli görevlerinden olmak durumundadır. Halkımıza karşı görevimizdir. -- " |
|
![]() |
|
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 890 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sayin hocam ,bu verdiginiz adreslere sizin yazdiginiz paragrafi gonderebilirmiyiz?
Cok sagolun. |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alttaki yazi bana ait degil.. Yukardaki yazili adreslerden,Serbest hekim grubundan geldi. Artik onlarda uyanmislar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|