Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - KULAK
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKULAK

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tunc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 194
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tunc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: KULAK
    Gönderim Zamanı: 25 Haz 2015 Saat 18:26
MRHABA KADİR BEY.2 YAŞ 9 AYLIK OĞLUM GRİPTİ VE ARTIK SON EVRESİ SANIRIM KULAGINA VURDU AĞRI 2 GECEDİR SABAHLIYORUZ AMA DEVAMLI BİR AĞLAMA YOK DAYANILMAYACAK BİR AGRI DEĞİL SANIRM AMA HUZURSUZ NEREN ACIYOR DİYORUM KULAGINI GÖSTERİYOR BU SABAH BAKTIM İKİSİDE AKMIŞ BİRZ KULAKLARININ SABAH 2 ŞER DAMLA İLLİADİN PED DAMLA DAMLATTIM AKŞAMDA DAMLATICAM 3 GÜN BOYUNCA FAKAT AKINTI OLDUGU İÇİN SORMAK İSTEDİM YAPABİLECEĞİMİZ BAŞKA BİŞİVARMI DİYE.GRİP OLDUGU SÜRECE HİÇ ATEŞİ OLMADI AMA KULAK OLAYINDA 2 GECEDİR AZ ATEŞİ OLUYOR AYNI DEVAMMI EDEYİM BAŞKA BİŞİ ÖNERİRMİSİNİZ?ŞİMDİDEN TEŞEKRLER.
uyanışLarımın en qüzeLi canım oğlum...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118149
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haz 2015 Saat 19:38
Yanlis olmasin, Iliadin buruna damlatilacak!! SAKIN; Kulaklarina bir sey damlatmayin. Su bile kacirmayin, 5 gun kollayin.
Akinti olsa bile, tedavi aynidir, Iliadin:3 gun, Bactrim 5 gun kullanin...Bugun bu mevzu gene anlatildi, bugunku yazilarima bir bakin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Haz 2015 Saat 19:39
Yukarı Dön
tunc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tunc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haz 2015 Saat 21:36
EVET HOCAM BURNUNA DAMLATIYORUM İLLİADİNİ,BACTRİM EVDE YOKTU SİZE YAZDIKTAN SONRA HEMEN ALDIRDIM EŞİME ESKİ MAİLLERDE OKUYUNCA.FAKAT HOCAM BACTRİMİ ATEŞİ OLURSA KULLANIN DEMİŞSİNİZ ATEŞ DİYEBİLMEMİZ İÇİN KAÇ DERECE OLMSI GEREKİYOR,DÜN GECE 37.5 GEÇMEDİ BU DERECE ATEŞTEDE BACTRİME BAŞLIYIMMI HOCAM?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2015 Saat 01:55
Ates, veya akinti olursa..
Yukarı Dön
tunc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tunc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2015 Saat 10:15
MERHABALAR HOCAM.DÜN SİZE OĞLUM KULAGINDAN 2 GECEDİR HUZURSUZ DEMİŞTİM DÜN İLLİADİN DAMLAYA BAŞLADIM BACTRİM SURUBA BUGÜN BAŞLICAKTIM FAKAT GECE 10 DA YATIP SABAH 10 A KADAR KESİNTİSİZ UYUDU OGLUM ACIYORMU KULAĞIN DİYORUM HYR DİYOR SANIRIM GEÇTİ AMA BEN TEDAVİYİ TAMAMLAMALIMIYIM.İLLAİDİNE 3 GÜN DEVAM EDEYİMMİ YİNEDE VE BACTRİM SURUBA BAŞLAMAMA GEREK VARMI NE TEKRERLAYABİLİRMİ BU AGRI HOCAM?İLLİADİN PED 1 GÜNDE OLUMLU ETKİ EDERMİ HOCAM BUKADAR CABUK YANİİ?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2015 Saat 19:25
SAKIN, tedaviyi birakmayin... Kulak zari delik oldugundan, agri olmaz.. Kulak agrisi, kulak zari saglam iken, arkasinda sivi birikmesi ile olan basinc sonucu olusur.
MUTLAKA: Iliadin'i 3 gun ve Bactrim'i 5 gun kullanin.
EVET; Iliadin bu kadar cabuk etki eder. Oztaki borusu acildimi, vucut; kendi-kendini tamir eder. Yetar ki, siz tabiatin isine comak sokmamis olun; Allerji ilaci, Kortizonlu spreyler, Kulak damlalari ve Antibiyotik, kullanmamis olun.
NOT: Bactrim, Sulfamid olup, tam Antibiyotik sayilmaz.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Haz 2015 Saat 19:27
Yukarı Dön
tunc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tunc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2015 Saat 21:33
COK SAOLUN HOCAM.ZATEN NEREDEYSE 3 YAŞINI DOLDURACAK OĞLUM SİZİN SAYENİZDE 1 KERE BİLE ANT.KULLANMADAN BUGÜNE GELDİK,ACABA DİYORUM BU HASTALIKLARININ CABUK İYİLEŞMESİ,GRİBİNİ HAFİF ATLATMASI SİZİN DEDİKLERİNİZİ UYGULADIGIMIZ İÇİNMİ?BUNLARIN OLUMLU SONUCLARIMI BUNLAR HOCAM?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haz 2015 Saat 05:25
Dogrudur.. Rast geldiginizde, benim eski hastalarima sorun, aynisini anlatacaklardir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.