Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sorunlar bitmiyor (dudak yarası)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsorunlar bitmiyor (dudak yarası)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ÖMERİM Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 50
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ÖMERİM Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: sorunlar bitmiyor (dudak yarası)
    Gönderim Zamanı: 04 Haz 2015 Saat 21:03
Hocam merhabalar ben oglum icin yazmistim oglum 2 yasinda sutu bol icerdi azaltmisti yeme icme zaten hic yok en azindan sutle kendimi avutuyordum 5 gun sipraktin verdiniz kullandim simdi sutunu iciyor ama hocam aslin oglum cok yerdi yemeklerin arkasina da hemen sutunu icerdi asiri huysuz gece uykusu hic yok surekli aglayarak uyaniyor gece 1 sise sut bitiyor gunduz sadece sut iciyor gece uyanmalari gunduz surekli aglamasina bi anlam veremiyorum beni de cok yipratti yoruyorum cok gezdiriyorum ama gezerken gordugu seyler arabalar ruyasina giriyor sayiklayarak uyaniyor bunlar gecici midir hocam ne zamana kadar devam eder beni mahvetti artik bir de Kadir bey dudaklari yara kaniyor bazen bu bi rahatsizlik gecirdigi icin olabilir mi kulagini da kasiyor cevabiniz cok degerli siz cok degerlisiniz hocam merakla bekliyorum iyi gunler 
ömer
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118320
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haz 2015 Saat 21:28
Bir; "Tam kan sayimi" yaptirip, sonuclarini bana iletin.
Yukarı Dön
ÖMERİM Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ÖMERİM Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2015 Saat 12:00
Hocam gittik kanini verdik sonuclar soyle
wbc 8.5
rbc 5.09
hgb 11.2 
hct 33.7
mcv 66
mch 21.9
mchc 33.1
plt 324
mpv 8.0 
rdw 15.2
lym 60.1
mon 7.3
gra 32.6
lym 5.1
mon 0.6
gra 2.8 
pct 0.260
pdw 11.6  
hocam normal bu degerler hicbiseyi yok dedi dudaklari icin yumusatacak bişey kullan dedi tabi ki sizin cevabiniz daha onemli hocam vitamin ver diye bana israr ediyor herkes artik cok bunaldim kimsenin sesi kesilmiyor pekmez vitamin bwlikyagi onune gelen yorum yapiyor yargiliyor pekmez hakkindaki fikirlerinizi biliyorum hocam peki imunex supradyn falan kullan diyolar siz ne dersiniz simdiden tesekkurler vaktinizi aldim 

ömer
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2015 Saat 19:56
1- Kan sayimi normal; Bir hastalik sonucu olmuyor.
2- Vitaminlerle; HIC BIR ALAKASI YOK!! Nasilda uyduruyorlar!
3- Immunex denilen, o "sahtekar ilaci" hala satiliyormu??
4- Keske bir resim gonderebilse idiniz.
Bu tip dudak yaralari, genellikle devamli dudaklar; yalandigindan olur. ChapStick kullanin. Mumkun olduguncada, dudaklarini yalamasin.
Yukarı Dön
ÖMERİM Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ÖMERİM Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2015 Saat 20:19
Hocam Allah razi olsun cok tesekkur ederim gercekten de dudaklarini asiri yalıyor icim rahatladı sizin sayenizde 2 yasina kadar ilacsiz geldik iyi ki varsiniz cok sagolun hocam
ömer
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2015 Saat 20:31
O doktor'a teshisi ve selamlarimi soyle!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.