|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bilge_nehir ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nis 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilge_nehir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 May 2015 Saat 12:35 |
Hocam kızım 8.5 yaşında sizinle bebekliği döneminde oldukça yazışmıştık. Yeme sorunları mide bulantısı öğürtüleri çok olan bir çocuktu. Son senelerde her şeyi yiyemese de normal hayatımıza devam ediyoruz. Son bir ayı geçkindir öğürtüleri başladı yine. Ne oldu neden öğürüyorsun dediğimde, aklıma bir şeyler geliyor dediğinden çok üstünde durmadım, belki kendini tiksindirecek bir şeyler düşünüyordur diye. Git gide gözüme battı, hatta birkaç sefer de kustu. Bazen de kıpkırmızı olmuş, gözleri yaşlanmış durumda öğürürken yakalıyorum, şimdi geçecek vs yapıyor eliyle, sonra da geçiyor. Bize ilgi çekmek için yaptığını hiç düşünmüyorum çünkü dün aşağıda arkadaşlarıyla oynarken duydum yine mi miden bulandı aklına geldi diyordu sınıf ve apartman arkadaşı en çok görüştüğü kişi. Aklına gelen nedir, kendini tiksindirme diye ısrarla daha detaylı anlatmasını istedim. Daha önce yaşadığım bir şey gibi bazen değil gibi elimde olmadan bir şeyler görüyorum bazen daha önce yaşamışım gibi geliyor ve ardından midem bulanıyor dedi. Çok şaşkınım şimdi internette deja vu ve mide bulantısı diye tarattığımda başka yaşayanlar da çıktı karşıma. Ne yapmalı nereye gitmeli.
Teşekkürler iyi günler hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilemiyorum, bir Psikiyatri Uzmaninin gormesi iyi olur.
|
|
![]() |
|
bilge_nehir ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nis 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilge_nehir
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bir şeyler görüyorum tarifini açmasını istedim. Örneğin dışarıda binaya bakıyorum, bunu sanki rüyada ya da daha önceden de yaşadım gibi diyor, bazen tam öyle değil diyor . Deja vu ve aynı anda bulantı nette baktığımda bir çok yerde epilepsi ile ilişkilendirilmiş. Sıkça olmaya başladı :( Yarın çocuk bölümüne sonra da çocuk nöroloğuna gideceğiz. Teşekkürler yanıt için.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|