|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
maritza ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 May 2015 Saat 18:16 |
hocam merhaba,
3.5 yaşındaki kızımız ipek sayenizde ilaçsız büyümekte...ne zaman başımız sıkışsa doktora gitmek yerine bilgisayar başına koşuyorum...arşivlerinizi okuyarak notlar alıyorum..iyi ki varsınız... ocak sonu ilk defa kulak ağrımız olmuş ve orta kulak iltihabı teşhisi konmuştu.sizin yönlendirmelerinizle verilen hiçbir ilacı kullanmayarak Illiadin ile olayı halletmiştik...şu anda da grip sonrası olan bir kulak konumuz var,Illiadin kullanıyoruz.. şimdi size sormak istediğimiz konu şu...ilk kulak hadisemizden beri ipek yüksek ses duyduğunda aşırı tepki veriyor...tiyatroya gittiğinde ilk birkaç dakika mikrofonik sesten aşırı rahatsız oluyor,kulaklarını kapatıyor...sonra alışıyor...yanından yüksek ses çıkaran kamyon geçtiğinde kulağını kapatıyor...23 nisan gösterisine götürdüm,mikronun sesi rahatsız etti...örneklerimiz bu şekilde...neden kulaklarını kapattığını sorduğumda "korkuyorum" diyor...gerçekten mi korkuyor yoksa kulakta fizyolojik bir konu olabiilir mi bilemiyorum.... hocam bu tarz yüksek sese hassasiyet neden olabilir?geçici olabilir mi?üzerinde durmasak mı?eşim bir kbb uzmanına gitsek mi demeye başladı ama ben önce sizin fikrinizi almak istiyorum...ne çocuğu ne kendimizi boş yere yıpratmak istemiyorum açıkçası..normalde duyma ile ilgili bir sorununa şahit olmadık.. cevabınız benim için önemli... çok teşekkürler hocam.. |
|
m.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iliadin sayesinde; Oztaki borusu acildiginda, simdiye kadar duymadigi sesleri duyuyor ve sesler ona yuksek geliyor. Zamanla alisacak..
Kotu bir sey yok, iyilestiginin isareti... Isterseniz bir KBB'ye gidin, bakalim; ne testler yapacak ve kaca cikacaksiniz... |
|
![]() |
|
maritza ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam,ocak sonundan mart ortasına kadar birer gün ara vererek uzun süre Illiadin kullanmıştık ..bir ay ipek iyiydi,nisan ortası tekrar grip olunca sanırım yine kulağa vurdu..şu anda illiadin kullanıyoruz...dün yuvada tiyatroya gideceklerdi,yüksek sesten korkuyorum,gitmek istemiyorum diye diretti ama ben bir şekilde yolladım öğretmeni ile.başta kulaklarını kapatmış,sonra alışıp oyunu seyretmiş... hocam,kbb ya da başka bir doktor gitmek en son arzum...sizden sadece bu durumun farklı bir rahatsızlık olup olmadığını teyit etmek istedim...yüksek sese tepkinin dediğiniz şekilde geçici olduğunu bilmek benim için önemliydi.. |
|
m.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dedigim gibi.. Uzun sureli agir isitme sonucu olan bir durum.. Ilk defa "Isitme cihazi" takilanlarda da olur.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anladım hocam...
bu kulak hadiselerinde biz ipekte hiç az işitmeye şahit olmadık,yani hissedilir bir duyu kaybı olmadı..ama uzun süre kulağım kaşınıyor,içi yanıyor,içi acıyor tipinde şikayetleri oldu,biz de bu şikayetleri bitene kadar illiadin kullandık...şikayeti oldukça da kullanmaya devam ediyoruz..
sanırım bu yüksek sese tepki olayı da gripler,kulak ağrılarının biteceği yaz döneminde son bulacak.. |
|
m.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sizin farkedemeyeceginiz kadar hafif bir isitme kaybi varmis.. Onemli bir sey degil,bir sey yapmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|