|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
yemred
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: düşmeGönderim Zamanı: 23 Nis 2015 Saat 16:08 |
|
Hocam saygılar öncelikle. Bundan bir hafta önce 4 aylık bebeğimiz 70cm lik yataktan sırtüstü kafasını vuracak şekilde düştü. Hafif bir kusma olmuş dudağının kenarında. Bundan dolayı acile gittiğimizde beyin ve akciğer röntgeni çekildi. Önce beyinin sağ tarafından şüphelenen acil doktoro tomografınin tekrar incelenmesi için beyin cerrahine tomografiyi gönderdi. Oda bir şey olmadığını rapor etmiş.Düşmeden 2-3 gün sonra bebeğimizin hareketlerinde bir durgunluk ve agulamasında azalma hissettim. İçim rahat etmesi için tekrar beyin cerrahine tomografiyi incelettim. Gördüğüm durgunluğu ve agulamasında azalmayı söyledim. Önce çatlak var dedi sonra tekrar bakınca yok dedi. Ama istersen tekrar tomografi çekelim dedi. Bende şimdi ikilimde kaldım boşuna tomografi çekmeyelim diye ama doktor da kesin bir istekde bulunmadı benden. Sizin görüşünüz nedir hocam bu süreçte ne yapmalıyım. Bu tip durumlarda bahsettığım durgunluk ve agulamadaki azalma gorulebılır mı hasar oluştuğunda?
Düzenleyen yemred - 23 Nis 2015 Saat 18:34 |
|
![]() |
|
yemred
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Nis 2015 Saat 16:09 |
|
Tomografiyi tekrar inceletmeye düşme olayından iki üç gün sonra gittim.Ya da ben mi evham yapıyorum. Annesi bebeğin hareketlerinin normal olduğunu soyluyor. Düştükten sonra gözlem altında kusma kasılma olmadı. sadece basta biraz kustu
Düzenleyen yemred - 23 Nis 2015 Saat 18:27 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Nis 2015 Saat 19:17 |
|
Yapilanlarin TAMAMI; bosuna ve gereksizdi... Sizin zaafinizi kullanarak, sizi aldattilar, paranizi aldilar..
1- Ev ici dusmelerde, hicbir sey olmaz. 2- 4 aylik bir bebekte, henuz; "Bingildak" ACIK OLDUGUNDAN, kafa tasi cok esnektir ve boyle "kunt darbelerle" asla kirik olmaz. Ancak, Balta ile filan vurmak gerekir. 3- Kafa tasinda "kirik" olsa bile yapilacak bir sey yoktur.Alciya mi alacaklar??. Muhim olan, damarlarda bir kopma olup-olmamasidir. Bunun arazi da; ilk 2 gun icinde ortaya cikar. Bu durumda bile ameliyat edilmez, ancak,( eriskinlerde) HAYATI tehlike olurda, solunum ve Kalp ritimleri bozulursa ameliyata alinirlar. Bu yaslarda olacak isler degildir. 4- Tomografi; ancak ameliyata girecek olan hastalarda onemlidir. Zaten ameliyat gerekmiyen bir hastaya Tomografi cektirmek; TUCCARLIKTIR... Sizi iyi soymuslar. Ne diyelim!! Annelerin boyle hassasiyetlerini suistimal eden, soyguncu hastaneler maalesef, cogunluktalar. Isin kotu tarafi, hep bu muameleye alisan HALK, ilerde doktorlar ahlaken duzelseler bile bu sefer de onlar, bu tetkilerin yapilmasini isteyecekler. .. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Nis 2015 Saat 19:20 |
|
![]() |
|
yemred
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Nis 2015 Saat 19:24 |
|
peki hocam bu hareketlerinde durgunluk ve agulamasının azalmasının düşme olayıyla bir ilgisi varmı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Nis 2015 Saat 19:34 |
|
Bu kadar merasim ve hirpalanma sebep olmustur. Zamanla duzelir. Bunlar, beyinde bir HASAR oldugunu GOSTERMEZ.... Olsa bile, zaten dedigim gibi bir sey yapilacak degil. Ancak, hayati tehlike oldugunda, ameliyat dusunulur.
SON>>>>>>>> |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|