|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bidikcan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nis 2015 Saat 16:55 |
Merhaba Kadir Bey, benim oglum 2.5 aylik 2 hafta oncesi 60 cm 5.450 kg idi. Dogum kilosu 3.740 53 cm. 1 ay kadar once koyu yesil mukuslu ve kotu kokulu kaka yapmaya basladi. Ayni anda sancilanmaya huzursuzlanmaya ve ikinmaya basladi.maflor kullandik. Kakasi bu sefer cok sulu ve miktar olarak fazlaydi. Gunde 7 8 kez. Sonra bir hafta once yine tuhaf kokulu kaka yapti ve gene huzursuzlanmaya kaka yaparken zorlanmaya basladi. Bir aksam cok ciddi agladi, aci cekiyordu. Cok sık ve su gibi kaka yapiyordu. Bu sefer alerji testine kadar yaptirdik. Hepsi negatif.kakada lokosit ve kan vardi. Eski yazilarinizi okudum. Bu tip kakaya fazla beslenme demissiniz. Yalniz bizde sanci biraz kusma ve ishalde oldu.
1. Bizim durumumuz fazla beslenme olabilir mi? 2 saatte bir beslenme uygun mu? 2.hamile iken ve ilk lohusalik donemimde antibiyotik kullandim. Bebegimin bagirsak glorasi etkilenmis olabilir mi? 3. Esim ciddi alerjik. Oglumda alerji olmasada hassasiyet olabilir mi? 4. Fazla beslenmeden kastettiginiz ilk sut son sut dengesizligi mi yoksa miktar olarak mi fazla beslenme. Bebegim sadece anne sutu aliyor. Simdiden tesekkurler.
|
|
![]() |
|
bidikcan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Birde yazmayi unuttum bir 10 gun kilo alimi durdu. 100 gr kadar kayip vardi. O donem gece uyandirmayi kesmistim. Sonra uyandirmaya baslayinca tekrar kilo almaya basladi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119228 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bu aylarda; 7-8 kaka normaldir. EVET; cok yedigi icin, kaka o sekilde.Maflor ve benzerleri; Ishal ilaci DEGILLERDIR. Sahtekar doktorlarin kandirmacalaridir. Maflor, Reflor gibi ilaclar, SADECE; Antibiyotik ishallerinde kaybolan bakterileri yerine koymak icin kullanilir. Bebeklere hic kullanilmaz.
2- Anne karnindaki bebeklerde; "Barsak florasi" diye bir sey YOKTUR!!! Siz bakmayin, Turk doktorlarina, onlar ne Fizyoloji ne de Embriyolojiyi bilmezler, sadece uydurmasini bilirler. Ilk cikan kaka (meconium) STERILDIR. Ilk 24 saat icinde, bebegin barsaklari E.Coli bakterileri ile isgal edilirler. Steril bakilanlarda, bu bulasma olmadigi zaman, bebegin hayati tehlikeye girer. 3- Olabilir, yapilacak bir sey yok... Steril bakmayin, allerjiler OLMAZ... Allerjiler, asiri steril bakilanlarda, asiri Antibiyotik kullananlarda olur. 4- On sut-arka sut sacmaligina kanmayin, miktari fazla geliyor. Meme aralarini acin, duzelir. 5- Bebekler,ilk 10 gun, 200-300 gram kaybederler. Ondan sonra kilo almaya baslarlar.. Benim makalelerim arasindaki; "Yeni Doganin Ozellikleri" makalemi okuyun. Turk cocuk doktorlarini ciddiye almayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Nis 2015 Saat 19:40 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok tesekkur ederim. Bififor damla da maflorla ayni gurupta mi? Kullanmayalim mi? Kilo kaybi 1.5 ay civari oldu. Simdi duzeldi. Tehlikeli mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119228 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her iki ilacda, ayni ilac... Sadece; Antibiyotik kullanim sonrasinda olusan ishallerde kullanilir. Siz bakmayin, Ilac mumessillerine ve onlarin kandirdigi aptal doktorlara.. Onlar herkeze bir sebep uydurup vermeye bakarlar.
Oglunuz; 3 aylik oldugunda, 6.2kg olmasi normaldir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|