|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Anadolu.1 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Anadolu.1
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nis 2015 Saat 19:09 |
Kadir hocam
22 eylul dogumlu bebegim 36cm bas cevresi,53 cm boy ve 4560 kilo ile dogdu.su an 6 ayini bitirdi 42.7 cm bas cevresi,71.6 cm boy ve 9010 kg agirlikta. Sadece anne sutuyle buzamana kadar geldik.yogurt ve elma tattirdim severek yiyor.aksam ustleri sutumun yetmedigini ve bebegim uykuya geciste zorlanmasi sebebiyle onceden sagdigim.sutlerden 110_120 cc kadarini iciriyorum.geceleri 3_4 saat araliklarla acikarak.uyaniyor emziriyorum geri uyuyor.dis sikintisiyla birlikte son gunlerde bebegimde cigneme istegine benzer hareketler gozlemliyorum.dilini agzinin icinde surekli donduruyor damaklarinda ezmeye calisiyor.sut stogumun azalmasi ile birlikte ek gidaya baslangic icin tavsiyenizi rica ediyorum.birde bebegimin gelisimiyle ilgili yorum yapabilirseniz cok sevinirim.iyi calismalar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun, benim o kadar bol ve bos vaktim yok. Gelismesinide, ilk sayfadaki; "Boy-Kilo" cetvelinden takip edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|