|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mar 2015 Saat 15:51 |
Mrb hocaö bebeğim bir aydır doğru düzgün bısey yemıyor. 3 hafta önce ateslenmıstı yememe olayı 10 gün sürdü . 2 gün güzel yedi. Gecen salı yıne ateslendi. Tam duzelmeden bu haftada öksürük başladı . Burnu sarı akıyordu pazar gunü sımdıdr beyaz akıyor tekrar ve öksürük var balgamlı. Hocam damağı da sıs gıbı sol alt damağı . Hıcbırsey yedıremıyırum tek süt ıcıyor Bazende elınde cubuk kraler falan ayran portakal suyu ıcıyor. Çorba meyve falan yemıyır hıc 1 aydır artık cok bunaldım. Ustutste hastalandı .hıcam damağının resmını atıyorum ağlar ken çekmeye çalıştım anca bu kadar oldu bı bakarmısınız . Ne yapmam gerek sızın yontemlerınızden harcı bısey yapmıyorum.hocam bu arada 15 aylık kızm.
![]() Düzenleyen semuna - 03 Mar 2015 Saat 15:56 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tantum Verde sprey kullanin. Gunde: 4x1 kullanin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Mar 2015 Saat 19:15 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|