|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
afrarana ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Konum: çocuk Durum: Aktif Değil Puanlar: 271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mar 2015 Saat 22:23 |
Hocam merhaba kizim 6 yasinda bebeklikte yapilan hepatit b asisi tutmamis yeni 3 doz uygulamasina basladik koldan baba tasiyici cunku baba icin gittigimiz prof doktor tutmayan cocuklar 3 dozu cift doz olarak uygulayacaksiniz dedi hani ayniminizi uyarin oyle yapyyapsin dedi sorun yapmaz dimi biranda cift doz uygulamak
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cift doz diye bir sey yok, sacmaliyor... 0,1 ve6. aylarda uc doz olarak yapilacak.
Bacaktan veya kalcadan, bilhassa, "Deri altina" yapilan Hepatit asilari TUTMAZ!!! Hepatit-B asilari; Genetik asilardir... Mutlaka kucuk adeleye ve adele icine yapilmalari mecburidir.. Turk doktorlari, 30 senede ogrenemediler, 100 sene bile gecse ogrenemezler. |
|
![]() |
|
afrarana ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Konum: çocuk Durum: Aktif Değil Puanlar: 271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki hocam ben uyup doktora cift doz vurdursaydim cocugum zarar gorurmuydu birde okulda kkk asisi vurukucak ondan 3 gun sonrada hepatit 2.doz neyapmali vurulsaydi zarar verirmiydi çiftdoz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Paraniz telef olacakti... Dunya'da boyle bir uygulama yok!!! Bu Hepatit asilarinin da, diger asilarla: Ya ayni gun, veya en az 1 ay ara ile yapilmalari MECBURIYETI VARDIR!!! Turk doktorlari bu konuyu da bilmezler..
Hucresel bagisiklik nedir, Humoral bagisiklik nedir, haberleri bile yoktur.. KKK asisi ile; ya ayni gunde, yada en az 1 ay ara ile yaptirin.. KKK asisinin acelesi yok.. Bir evvelki Hepatit-B asisinin da uzerinden, en az 1 ay gecmis olmasi gerekir... Bu sebeple, ya KKK asisini Hepatit-B asisinin yapilacagi gune kaydirin, yada, Hepatit-B'den 1 ay sonra yaptirin... Arkadan "ATLI KOVALAMIYOR"!!!! SAKIN BENIM DEDIKLERIMIN DISINDA BIR IS YAPMAYIN... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Mar 2015 Saat 18:53 |
|
![]() |
|
tamam hocam yarin sabah saglikocaginda hepatit vurulacak aynigun okulda kkk aşısı yapilicak madem dediginiz gibi sakincasi yok yarin ikisinide vurdurucam peki hocam bunun hepatit asisinin tutmasini onlemesi gibi bir riski olabilirmi
|
|
![]() |
|
hocam birde kkk aşısınin cok riskli oldugunu soyluyorlar bir cok ulkede yasaklanmis turkiyede neden hala yapiliyor deniyor cogu velide tedirgin otizm sakatlil hatta ölumle ilgili riskleri olduu soyleniyor bu aşının cok tedirgin oldum napmaliyiz denilenler dogrumu bir sorun yasamayalim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Eger; bir evvelki asinine ustunden, en az 1 ay gecti ise, yaptirabilirsiniz.
2- KKK asisi aleyhinde soylenenler uydurmadir... Nerede ise, 10 sene once, Ingiltere'de, Adrew Wakefield isimli bir doktor bunu uydurdu.. Sonradan hicbir arastirma yapmadan bu sahtekarligi yaptigi anlasilinca, doktorlukten men edildi.. 3 sene oncede, bu sahtekarligi; Avukat bir arkadasinin, Otistik cocugu olan bir ailenin asi firmasina dava acabilmesi icin boyle bir makaleye ihtiyaci oldugu ve bu arkadasi icin bu sahtekarligi yaptigi ortya cikti.. Bunun uzerine, bu doktor, daha fazla ceza almamak icin, Ingilter'den kacmis bulunmaktadir... Nerede oldugu bilinmiyor.. Gelelim, Turkiyenin; AHMAK ve SALAK doktorlarina.... Turkiye'de hala bu yalana inanmis, bir suru doktor mevcuttur.. Huzurlarinizda; topuna; AHMAK ve SALAK olduklarini bir daha soyluyorum, pacalari sikiyorsa bana dava acsinlar. Allahin, geri-zekalilari!!! Millet'de bu salaklari adam saniyor.. |
|
![]() |
|
tesekkur ederim hocam cok sağolun hepatit asisinin ilk dozu uzerinden 1 ay tam bugun doldu ikinci dozu vurdurdum 3.doz 7ay sonra vurulcak kkk asisinida bugun okulda vurdurmuycam cunku kolda agri yapti digerlerinide vurdurursam daha kotu olcak bir ay sonra gidip saglik ocaginda kkk vurdurucam tekrar tesekkurler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|