Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Antibiyotik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAntibiyotik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nazlıgüneş Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 812
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nazlıgüneş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Antibiyotik
    Gönderim Zamanı: 01 Mar 2015 Saat 06:29
Hocam merhaba size kafama takılan birşey sormak istiyorum. Bundan 3 ay kadar önce kızımın ateşi 38-39 civarı doktora gittik antibiyotik yazdı tek doz kullandım ateşi düştü ertesi gün ben bir daha antibiyotik vermedim hocam ben hatamı yaptım mutlaka tamamlamalımıydım. Ne gibi bir sonucu olur bunun.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118321
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2015 Saat 18:33
Hicbir hata yapmadiniz...
ZIRA: Streptokok ve Bogmaca harici, hicbir Ust Solunum Yolu Enfeksiyonu; Antibiyotik GEREKTIRMEZ... Siz bakmayin, Turkiye'deki sahtekarlara, onlar her atese, Antibiyotik her oksurene; Antibiyotik ve astim ilaclari verirler.. Yakinda, bu "asure receteye" Verem ilaclarini da ilave ederlerse hic sasmayin.. Bunlar boyle namussuzlar.
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nazlıgüneş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mar 2015 Saat 00:34
Hocam kusura bakmayın eksik bilgi verdim.Kan sayımı yaptırmıştım 20 civarındaydı. Ama ağızda kötü koku yoktu dilindede pas yoktu ama ben yanıldıysam diye kafama takılıyor.
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nazlıgüneş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mar 2015 Saat 00:39
Kızım 18 aylık streptokok bakterisi olmaz demiştiniz yaşından dolayı öksürük yoktu boğmacada olamaz hocam idrar yollarındada birşey yoktu ishal kabızda değildi eleme yaptığım için antibiyotiği kesmiştim sadece o wbc ve tek dozdan sonra ateşi düşünce acaba kalıyor kafamda. Antibiyotiklik bir durumsa ve ben ilacı keserek zarar verirmişmiyimdir. kusura bakmayın hocam.
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nazlıgüneş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mar 2015 Saat 11:41
Hocam merhaba yeni sayfa acmayim dedim bugun 18 aylik asilari yapildi hepatit a ve karma ayrica agizdan cocuk felci 2 damla yapmayalim dedim ama bizi dinleyen yok hepatit a da bacaktan oldu budami adele icine olmali ama soylememe ragmen bacaktan yapildi.bingildak kapanmamis dedi devit3 10 damla kullan dedi ben dogum gununde 1ampul icirdim dedim sadece 1 ay kullan dedi hep ayni seyler hocam asi kutularinin resmini cektim size gondereyim birde onlara bakarsaniz sevinirim. Hocam ayrica kizim 2 gundur kakasini yapmadi gaz cikarip cikarmadigini fark etmedim kabiz yapici birsey vermedim ama fitil yapsammi bilemedim cok oldu sagolun hocam.
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nazlıgüneş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mar 2015 Saat 11:50
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nazlıgüneş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mar 2015 Saat 11:53
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nazlıgüneş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mar 2015 Saat 11:58
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.