|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
nazlıgüneş ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 812 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mar 2015 Saat 06:29 |
Hocam merhaba size kafama takılan birşey sormak istiyorum. Bundan 3 ay kadar önce kızımın ateşi 38-39 civarı doktora gittik antibiyotik yazdı tek doz kullandım ateşi düştü ertesi gün ben bir daha antibiyotik vermedim hocam ben hatamı yaptım mutlaka tamamlamalımıydım. Ne gibi bir sonucu olur bunun.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118321 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir hata yapmadiniz...
ZIRA: Streptokok ve Bogmaca harici, hicbir Ust Solunum Yolu Enfeksiyonu; Antibiyotik GEREKTIRMEZ... Siz bakmayin, Turkiye'deki sahtekarlara, onlar her atese, Antibiyotik her oksurene; Antibiyotik ve astim ilaclari verirler.. Yakinda, bu "asure receteye" Verem ilaclarini da ilave ederlerse hic sasmayin.. Bunlar boyle namussuzlar. |
|
![]() |
|
nazlıgüneş ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 812 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
Hocam kusura bakmayın eksik bilgi verdim.Kan sayımı yaptırmıştım 20 civarındaydı. Ama ağızda kötü koku yoktu dilindede pas yoktu ama ben yanıldıysam diye kafama takılıyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
Kızım 18 aylık streptokok bakterisi olmaz demiştiniz yaşından dolayı öksürük yoktu boğmacada olamaz hocam idrar yollarındada birşey yoktu ishal kabızda değildi eleme yaptığım için antibiyotiği kesmiştim sadece o wbc ve tek dozdan sonra ateşi düşünce acaba kalıyor kafamda. Antibiyotiklik bir durumsa ve ben ilacı keserek zarar verirmişmiyimdir. kusura bakmayın hocam.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
Hocam merhaba yeni sayfa acmayim dedim bugun 18 aylik asilari yapildi hepatit a ve karma ayrica agizdan cocuk felci 2 damla yapmayalim dedim ama bizi dinleyen yok hepatit a da bacaktan oldu budami adele icine olmali ama soylememe ragmen bacaktan yapildi.bingildak kapanmamis dedi devit3 10 damla kullan dedi ben dogum gununde 1ampul icirdim dedim sadece 1 ay kullan dedi hep ayni seyler hocam asi kutularinin resmini cektim size gondereyim birde onlara bakarsaniz sevinirim. Hocam ayrica kizim 2 gundur kakasini yapmadi gaz cikarip cikarmadigini fark etmedim kabiz yapici birsey vermedim ama fitil yapsammi bilemedim cok oldu sagolun hocam.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|