|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
marla27 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şub 2015 Saat 22:34 |
Dusme bolumune konu acamadigim icin buradan soruyorum. 12 aylik yegenim halinin ustunde diz ustu otururken kuzeni itti ve kafasinin arkasi haliya carpti sonra annesinin verdigi tepkiye mi yoksa cani acidigi icin mi agladi bilmiyorum ama bayagi aglamaya basladi. Sonra teyzesi yanlislikla elini agzina sokunca on bes dakika once yedigi corbayi kustu. Sonra eline kendisine ait bir fotograg verdigimizde sakinlesti. Ama fotogrgi agzina aliyor diye elinden alinca yine aglamaya basladi ve fotogragi tekrar eline veince sustu. Bu suurunun kapanmadigini mi gosterr?Ama uyku saatini iki saat geciktirdigimiz iin uykusu gelmisti. Uyutmaya calistik. Emzigi yirtilmisti ve baska emzik istemiyordu farkli emzikleri versek de kabul etmiyor kendi emzigi icin agliyordu. Ablasi arkasinda otururken elindeki oyuncagin sesini duyunca yattigi yerden kafasini ablasina yoneltti. Su an annesi uykusundayken sutunu icirip uyuttu. Ama cok korkuyom. Ben dayisiyim.
|
|
![]() |
|
marla27 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ha ayrica teyzesi kucagina alip bayagi oynatti kahkahalar atiyordu. Ve agzina kendi emzigi i verdigimizde aninda susuyordu. Sadece bir kere fiskirarak kustu bu da bizi korkuttu. Nihayetinde halinin ustunde oturur pozisyondayken dustu.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Rezilin, hicbir halti yok... Annesinin samatasina, kapilip, korkmus..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|