|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
imbatela ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağu 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şub 2015 Saat 09:36 |
İYİ GÜNLER KADİR BEY KIZIM 28 HAZİRAN 2010 DOĞUMLU. 6 AYDAN BERİ ZAMAN ZAMAN ARTAN KABIZLIK SÖZ KONUSU. BU ZAMANA KADAR İLAÇLARLA DEVAM ETTİK, DİETLE HALLEDEMEDİK, HALEN 30ML DUPHALAC İÇİYORUZ.. ZATEN İŞTAHSIZ Bİ ÇOCUK.GÜNDE İKİ ÖĞÜN YER. SABAH KAHVALTIMIZ SÜT, NUTELLALI EKMEK PEYNİR VE YUMURTA, AKŞAMDA MAKARNA BULGUR PİLAVI TÜRÜ ŞEYLER YİYOR. ARA ARA POPOSUNDA VE KAKASINDA ÇOK SERT OLMASINDAN DOLAYI KAN OLUYOR.HATTA DÜN KAKADA PIHTI ŞEKLİNDE VARDI KORKTUM VE DOKTORA GÖTÜRDÜM. DOKTORUMUZ ARTIK KOLONOSKOPİ YAPTIRALIM DİYOR BENDE SİZE DANIŞMADAN YAPTIRMAK İSTEMEDİM.CEVAPLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.TEŞEKKÜR EDERİM.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118394 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kolonoskopi'de ne gorecegini zannediyormus??? Daha beter olacak.
|
|
![]() |
|
imbatela ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağu 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam cevabınız için teşekkürler. bende çok yaptırma taraftarı değilim, eşim yaptıralım diyor. size danışmak istedim bu yüzden. bu arada bende kronik kabızım doktor bey. genetik olarak benden geçmiş olabilirmi. ne yaptırmalıyım hocam bir akıl verirseniz çok sevinirim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118394 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Idare edeceksiniz... Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|