|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
NaViNez ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şub 2015 Saat 23:12 |
Merhaba hocam,kizim 6 yaşında geceleri yatak ıslatıyor,bu probleme bağlı olarak böbrek ultrasonu yapıldı ve tek böbrekli olduğu söylendi.ilaç kullanmayı hiç sevmem bide bu böbrek konusuyla ilgili kullanmamaya çalışıyorum.Size sorum tek böbreklilikle ilgili nasıl bir yol izlemeliyim?bu konu ilerde kızımın anne olmasına mani olurmu?ve yatak ıslatma problemine ne yapmamı önerirsiniz?cevabınızı 4gözle bekliyorum çünki yaşadığım yerde sizin gibi bir uzman bulmam söz konusu bile değil.sevgiler,saygılar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117732 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne olmus yani, tek bobrekli oldu ise, kusmu kondurdular!!!
Hem sonra, bunun; "Gece isemesi" ile ALAKASI NE???? Sirf, laf olsun, Performans dolsun hesabi yapilan bir sahtekarlik, kaziklandiniz. Eee, gece isemesine ne dediler??? Tek bobrekli olmasi, hayatinin HIC BIR DEVRESINDE, hicbir seye mani olmayacak, hic bir zaafa sebep olmayacak. Sadece, Bobrek bagisinda bulunamaz o kadar. Gece isemeleri icin: Her aksam yatmadan evvel, her iki burun deliklerine; MINIRIN SPREY sikin. Bu konudaki eski mailleri okuyun. Biraz gozunuzu acinda, bari bundan sonra kazik yemeyin. |
|
![]() |
|
NaViNez ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkürler cevapladığınız için ,içime su serpdiniz sanki.dedim ya hocam sizin gibi bi uzmanın görüşüne çok ihtiyaç duyuyorum,bana her yil idrar testi ve ultrason yapdırmam gerekdiyini söylediler,sizce yapdırmam gerekli mi?çocuğun çok sık sık hastalanıyor,ateşleniyor,her ateşlendiyinde böbreyine zarar deyecek diye çok korkuyorum,ateşlenmenin böbreye zararı varmı?vücıt direnci artsın diye ne tavsiye edersiniz?[
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117732 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bos verin... Bu tetkikler hic yapilmamis olsa idi, mesut ve bahtiyar sekilde hayatiniza devam edecektiniz..
Simdi ise; hep kafanizda bir kusku ile yasayacaksiniz... Yapilanlarin ve soylenenlerin tamaminin unutun. Ates ile bobreklerin bir alakasi yok, hangi keriz bunu soyledi idi ise, "A Grubu Beta Hemolitik Streptokoklarin", Nefritogenic tipleri ile defalarca hastalanir ve tedavi edilmezse olabilen, Nefriti' karistiriyor... Ates+Kusma+Dilde pas+ Agizda koku hepsi ayni anda olursa; bir Strep-A Testi yaptirirsiniz, (+) gelirse, Deposilin 1.2 igne yaptirirsiniz, olur biter. |
|
![]() |
|
Cevapladığınız için çok teşekkürler hocam,izninizle size bi soru daha soracağım.5yaşında oğlumun sabah aç karnına aldığım idrar nümunesinde keton çıktı sizce endişelenmelimiyim?kusma,ateş olmadı ama idrar almadan önceki gün balık tüketmişdi (balık tükettiyinde çok susayan bir çocuk)ve de anaferon diye 1 ilaç almışdı acaba bunlardan kaynaklanırmı idrarda keton çıkması?kanda şeker testi yapdırmamı istediler ama açıkçası korkdum pozitif çıkar diye(idrarda protein negatif)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resmen sacmaliyorlar... Seker hastalarinda, idrarda "KETON" cikmasi icin, seker komasi yani; "Diabetik Keto-Asidoz" olusmasi gerekir.
Normal bir cocukta, "keton" un hicbir onemi YOKTUR, oradan kacin, sizi "keklemeye" calisiyorlar. |
|
![]() |
|
Çoook teşekkürler,Allah razı olsun hocam.bide en doğru teşhis yapılan yerde yaptırdım testleri,artık kime güveneceyimizi şaşırdık,iyiki varsınız
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Laboratuvarda bir sey yok!!! Yorumlayanin KERIZLIGI!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|