|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ERENİN ANNESİ ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2015 Konum: DENİZLİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ERENİN ANNESİ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Oca 2015 Saat 12:16 |
İyi günler hocam, benim 2 aylık bir oğlum var. Bebeğim hem anne sütü hem de mama ile besleniyor. Yazılarınızı okudum. Oğlumu sadece anne sütü ile beslemeyi çok istiyorum.Bebeğim mamayı biberonla aldığı için 1 haftadır beni emmek istemiyor çok üzülüyorum. Bir de bebeğimin gaz problemi var gündüzleri neredeyse hiç uyumuyor sabah 7-8 gibi kalkıyor akşam 7 gibi uyuyor gündüz bu 12 saatlik gündüz diliminde toplamda 1 saat anca uyuyor haliyle akşam 7 gibi uyuduğunda ben uyandırmazsam 6 saat kadar uyuyor sormak istediğim bebeğimi uyandırıp sağmış olduğum sütü vermeli miyim? yoksa uykusunu alsın diyip 6 saat kadar uyumasına izin mi vermeli miyim? Şimdiden teşekkür ederim... Yanıtla |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 ay, mama icin cok erken bir zaman.. 2-3 gun ac kalsin, bak gor memeyi nasil emiyor.. Sakin acima... Seytan azapta gerek..
|
|
![]() |
|
ERENİN ANNESİ ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2015 Konum: DENİZLİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ERENİN ANNESİ
İyi akşamlar hocam, teşekkür ederim cevabınız için. bir yerde emzirme kampı diye bir şey okudum onu uygulamak istiyorum 3 gün boyunca genel ihtiyaçlar haricinde sadece emzirmeyle meşgul olacağım ancak sütüm sağdığımda 70cc geliyordu, 2 gündür azaldı 40 cc bile gelmiyor buna rağmen bu bahsettiğim kampı uygulamam doğru olur mu?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ERENİN ANNESİ
hocam yazmayı unuttum günde en az 4 kez 4 ölçek mama veriyoruz ayrıca sağdığım anne sütü de veriyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olabilir, oncelik sirasi:
1- Memeden emdigi sut. 2- Sagilmis anne sutu. 3- Mama... alabildigi kadar. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ERENİN ANNESİ
Hocam iyi günler, rota virüsü aşısı yaptırmalı mıyız? bir de d vitaminini bebeğe verirken beslenme aralarında mı yoksa sabah açken mi vermeliyiz?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Rotavirus asisi ile ilgili makale ve alt forum yazilarini mutlaka okuyun, yaptirmaniz iyi olur. 3.5 aydan evvel ilk dozunun verilmis olmasi gerekir. 3.5 aydan sonra verilemez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|