Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - emzirme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumemzirme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ERENİN ANNESİ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ERENİN ANNESİ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: emzirme
    Gönderim Zamanı: 24 Oca 2015 Saat 12:16

İyi günler hocam, benim 2 aylık bir oğlum var. Bebeğim hem anne sütü hem de mama ile besleniyor. Yazılarınızı okudum. Oğlumu sadece anne sütü ile beslemeyi çok istiyorum.Bebeğim mamayı biberonla aldığı için 1 haftadır beni emmek istemiyor çok üzülüyorum. Bir de bebeğimin gaz problemi var gündüzleri neredeyse hiç uyumuyor sabah 7-8 gibi kalkıyor akşam 7 gibi uyuyor gündüz bu 12 saatlik gündüz diliminde toplamda 1 saat anca uyuyor haliyle akşam 7 gibi uyuduğunda ben uyandırmazsam 6 saat kadar uyuyor sormak istediğim bebeğimi uyandırıp sağmış olduğum sütü vermeli miyim? yoksa uykusunu alsın diyip 6 saat kadar uyumasına izin mi vermeli miyim? Şimdiden teşekkür ederim...

Yanıtla
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118149
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2015 Saat 18:56
2 ay, mama icin cok erken bir zaman.. 2-3 gun ac kalsin, bak gor memeyi nasil emiyor.. Sakin acima... Seytan azapta gerek..
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ERENİN ANNESİ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2015 Saat 20:51
İyi akşamlar hocam, teşekkür ederim cevabınız için. bir yerde emzirme kampı diye bir şey okudum onu uygulamak istiyorum 3 gün boyunca genel ihtiyaçlar haricinde sadece emzirmeyle meşgul olacağım ancak sütüm sağdığımda 70cc geliyordu, 2 gündür azaldı 40 cc bile gelmiyor buna rağmen bu bahsettiğim kampı uygulamam doğru olur mu? 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ERENİN ANNESİ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2015 Saat 20:59
hocam yazmayı unuttum günde en az 4 kez 4 ölçek mama veriyoruz ayrıca sağdığım anne sütü de veriyorum.

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2015 Saat 01:09
Olabilir, oncelik sirasi:
1- Memeden emdigi sut.
2- Sagilmis anne sutu.
3- Mama... alabildigi kadar.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ERENİN ANNESİ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2015 Saat 16:07
Hocam iyi günler, rota virüsü aşısı yaptırmalı mıyız? bir de d vitaminini bebeğe verirken beslenme aralarında mı yoksa sabah açken mi vermeliyiz?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2015 Saat 19:03
Rotavirus asisi ile ilgili makale ve alt forum yazilarini mutlaka okuyun, yaptirmaniz iyi olur. 3.5 aydan evvel ilk dozunun verilmis olmasi gerekir. 3.5 aydan sonra verilemez.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.