Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - baş çevresi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbaş çevresi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elifbasak Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifbasak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: baş çevresi
    Gönderim Zamanı: 21 Oca 2015 Saat 11:04
Merhabalar Kadir Hocam
17.11.2014 doğum tarihli kızımın aylara göre ölçümleri;
21.11.2014    kilo 2880, boy 50, baş çevresi 33cm
17.12.2014    kilo 3900, boy  53, baş çevresi 35.5cm
20.01.2015    kilo 5300, boy  56, baş çevresi 37.1cm
Değerlendirme yapmanız mümkünmü, baş çevresi hakkında endişelerim var ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Aile hekimindeki hemşireler beni endişelendirdi. Bu şekilde olupta normal olan bi birey olamazmış belki binde birmiş. Kızım 2 ayını yeni bitirdi ama doğduğunun haftasında başını tutmaya basladı. Şuan yüzükoyun yatırınca sırtüstü dönüyo. Başını göğsünü kırkbeş derece kaldırabiliyo. Sesli gülüyo hatta benimle sohbet ediyo. Eğer bi sorun olsa bunları yapabilirmi. Eşim ve bende küçük kafalıyız ama ikimizde üniversite mezunuyuz. Lütfen bana bi yol gösterin
kızımı seviyorum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118143
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2015 Saat 19:14
Dogdugundaki eksiklik, aynen devam ediyor. Onemli bir sey yok. O sahtekarlarin maksadi baska.. Sizi meraklandirip, "turnikeye" sokacaklar, doktor-MR, olmadi Noroloji-Tomografi dolandirip duracaklar. Sakin bu dolandiricilara inanmayin, kizinizin
Kafa capinda" hicbir sey yok... Allahin geri zekalilari artik "Bingildaga" bakilmayacagini ogrenmisler, birde kafa capinin ozellilerini ogrenseler!!!
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifbasak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2015 Saat 20:51
Yani kızımda ilerde  baş çevresinden kaynaklı bi zeka geriliği söz konusu değil değilmi hocam bu durum bi sorun teşkil etmez
kızımı seviyorum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118143
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2015 Saat 22:45
Ne alakasi var!!!!!!!!!

Zeka geriligi, beyin harabiyeti olanlarda, "Kafa capi" kucuktur..

Kafa capi kucuk diye, "Geri-zekalilik" OLMAZ...
LUTFEN ESKI MAILLERI OKUYUN, ZIRA COK SIKILDIM..
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifbasak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2015 Saat 23:13
Çok teşekkür ederim hocam beni aydinlattiniz yüreğimi ferahlattiniz bidaha felaket tellallarına kulak asmicam
kızımı seviyorum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.