|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ipekcik ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 78 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Oca 2015 Saat 04:56 |
Hocam merhabalar,
Nisan 2014 doğumlu oğlumun iki gündür gözlerinde çapaklanma, hafif burun akıntısı ama genellikle tıkalı, iştahsızlık ve 38 dereceyi geçen ateşi var. Uyuyamadığı huzursuz olduğu için calpol veriyorum. Önerilerileriniz nedir? 6.5 yaşındaki oğlumun ise birkaç gün gözlerinde kızarıklık hafif çapaklanma oldu, burnu tıkalı, akıntı yok, öksürüyor..gözleri şu anda geçti, hiçbir şey kullanmadım,yanlış mı yaptım?siz tobrased öneriyorsunuz böyle durumlarda. Her iki oğlum içinde iliadin kullanmalı mıyım?önerileriniz neler? Çok teşekkürler.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118394 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gozlerde bu sekilde; "capak" olmasi, Grip nedeni ile olusan odemin, gozyasi kanallarini kapamasi ve fazla gozyasinin disari akmasi sonucu olusuyor. Bunun da ustune birde cocuk elini cok gozlerine gotururde ovusturursa, capak olusuyor.
Bu gozyasi kanallari acildiginda, capak kendiliginden duzelebiliyor.. Her ikisi de; Grip geciriyor. Tobrased ve Iliadin'i, gerektigi zamanlarda kullanin... Bu konudaki; soru-cevaplari iyi okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|