|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
sedaaytunc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nis 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedaaytunc
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Oca 2015 Saat 06:19 |
Hocam selamlar,
26 aylik oglum bir suredir ayaginin acidigini gosteriyo uff uff diyo bende opuyorum susuyo ozaman. bugun aniden ciglik atti cizgi film izliyodu ayagini gosterdi bana aglayarak.. ayagini buktum oynattim aciya yonelik bi tepki vermedi acaba diyorum kemik agrisi falan mi var yada bu yastaki bir cocuk daha 26 aylik numara yapabilir miki?? aklima kotu kotu hastalik senaryolari geliyo hareketli bir cocuk numarami gercekmi anlayamiyorum bi ortopediste gotureyim mi sizce
|
|
HAYAT ÇOCUKLARLA GÜZEL..............................................................................
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117942 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agri devam ederse, gosterin.
|
|
![]() |
|
sedaaytunc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nis 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedaaytunc
Ortopedist rontgen istersr kabul edeyim mi hocam 26 aylik bebekte neden agri olurki cok hareketli
|
|
HAYAT ÇOCUKLARLA GÜZEL..............................................................................
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117942 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gerekiyorsa, Kabul edin.. Bilemem..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedaaytunc
Hocam vaktinizi aldigim icin ozur diliyorum. Oglum bugun yemek yerken yine ayni aayagini! Gostererek uf uf dedi.
yarin kesin doktora goturecegim ama bizi maymun gibi oynatmalarindan korkuyorum ama el mahkum gidecegim. bu buyme agrisi falan olabilir mi?? Tam kan sayimi isteyeyim mi onemli bisi varsa kanda cikarmi?? Kizmayin bana ne olur insanin evladi olunca boyle takinti oluyor 26 aylik ogkum Iyki varsiniz tesekkurler |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedaaytunc
Birde tum uyelerden rica ediyorum basina boyle bir durum gelmis olan varmi ?? 2 yas 2 aylik oglum. Sol ayak sadece 2 gunde bir uf uff yaparak gosteriyor. Bacak agrisi degil ayak.. Tesekkurler simdiden Herkesegecmis olsun
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu yasta, "buyume agrisi" OLMAZ...
"Buyume agrisi", kemiklerin uc kisimlarinda degil orta kisimlarinda olur. Turkiye'de, Amerikali cocuklar gibi cok sut icen, babayigit cocuk olmadigindan, Turk cocuklarinda, "buyume agrilari" COK NADIRDIR.. Olursa; Ergenlik cagindaki hizli buyume esnasinda olur. bu yaslarda; HIC OLMAZ. Sakin; ayakkabisinda, civi veya vuran bir kisim olmasin?? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedaaytunc
Hocam hayir evim yerden isitmali yani cocuk yalin ayak evde geziyor.. corap bile giydirmem yerler beton degil parke.
Birseyin batmasi isirmasi soz konusu degil. 2 gunde bir ayagini gosteriyo yanima geliuo opturuyo bana Ayak agrisi olduguna eminim ama yani minicik cocuk dikkat cekmek icin yapmaz heralde kucuk daha.... 700_ 800 ml yogurt yiyor hergun etini sebzesini meyvasini hergun duzenli yer Boy 95 cm kilo 14 Yarin gittigimde eminim pin pon topu gibi oynaticaklar bizi. Kendim icin degil oglum hirpalanacak. Yukari tukursem biyik asagi tukursem sakal Düzenleyen sedaaytunc - 16 Oca 2015 Saat 04:53 |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|