|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
asyaeren ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Oca 2015 Saat 21:21 |
Hocam merhaba;
Oglum 14 aylık. Dun ates basladi 39 civarinda seyirediyor. Bugun oksuruk basladi yemek yiyemiyor oguruyor yutamiyor. Cok huysuz surekli kucagimda uyuma ve emme istegi var. Cok halsiz ve inlediginde paranox 120 veya calpol verdim. Bugun enfeksiyon var mi diye tahlil yaptirdim. Viral bir hastalik gorunuyor ama ne hastaligi geciriyoruz bilemedim. Opucuk hastaligi midir? Degerlerimiz; Crp 0.03 Hemoglobin 12 Monosit0.981 *Lokosit 6.35 *RDW 20.3 *Mcv 73.7 *Notrofil% 31.6 *Lenfosit% 48.1 *Bazofil%2.12 *Monosit%15.5 Tesekkurler hocam
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Viral oldugu KESIN... (LOKOSIT:6.35)
Enfeksiyoz Mononukleoz; olabilir. Monosit:%15.5, baya yuksek.. Tek farki, ates; 1 hafta kadar surebilir. Yapilanlar aynidir. |
|
![]() |
|
asyaeren ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamamdir hocam. Gerektigi zaman/ mecbur kalinca ates dusurucu ile mudahale ediyorum. Bir hafta surerse opucuk hastaligi gecirdik diyebiliriz yani...
Tesekkur ederim.
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
Hocam birde az evvel sari su gibi kaka yapti. Bezden baya tasti. Dune kadar kabizdi. Teshisinizi etkilermi ishal durumu?
Tekrar cok cok tesekkur ederim.
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Etkilese bile, yapilacaklar degismez, aynen devam. Sakin ishal icin ilac kullanmayin.. Yeni yetme Turk Cocuk doktorlarinin ne haltlar yiyecegi hic belli olmaz.
|
|
![]() |
|
Tamamdir hocam. Sayenizde doktorlara guvenemiyoruz artik... . Bizim doktorumuz sizsiniz.
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
FRK ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
Hocam enfeksiyoz mononukleoz da monosit mi? monosit % mi daha doğru sonucu verir? burda monosit düşük monosit% yüksek. nasıl düşünmemiz gerekir?
|
|
![]() |
|
Hocam tekrar merhaba, zor bir gece gecirdik. Calpol vermek durumunda kaldim sabaha kadar 5-10 dk bir sicrama seklinde irkildi, inledi. Sabaha karsi 35.5 sabah 38 tumgun 37.5 olarak ates devam etti. Muhtemelen atlattik keyfi iyi. Ben nasil bir hastalik gecirdik bilemedim? Grip durumuda olmadi..
Yonlendirmeler icin tesekkurler hocam.
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|