|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
lubabe
Üye
Kayıt Tarihi: 07 Mar 2010 Konum: evli Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Tedirginim! (ateş)Gönderim Zamanı: 31 Ara 2014 Saat 08:49 |
|
Hocam merhaba 16 aylik kizim cuma gununden beri rahatsiz. Önce atesle beraber oksuruk, burun akintisi ve mide bulantisi basladi..oksurugu cok yogun balgamli ve gogsunde hirilti var..ates 2 gun surdu sonra cikmadi, ben hic bi ilac kullanmiyorum fakat cuma gununden beri hic bisey yiyemiyor, aslinda yemek istiyor aciyor agzini fakat hepsini tekrar cikariyor.anne sutu aliyor sadece.bugun 5 gun olmasina ragmen hic bi iyilesme belirtisi yok cok halsiz surekli agliyor..Ne yapmaliyim Hocam? Bi dr gotursem mi artik..Tesekkur ederim..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Ara 2014 Saat 19:04 |
|
Domuz Gribi geciriyor.. Sadece; benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin...
Doktora gitseniz ne olacakki!!! Bronsit veya Zaturre diyecek(bu kisin yeni modasi) ve Macrol, Ventolin, Nasocort sprey verecek... Ben de; kullanmayin diyecegim.. Bari paraniz cebinizde kalsin. Alt Forum yazilarimi mutlaka okuyun. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|