|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
özlemcem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ara 2014 Saat 19:45 |
Oğlum 19aylik. Gece avuçiçi kasiniyor devamlı. Yakinda grip atlatti.sonrasinda avucicinde ve ayaginda kızarıklık var.gripken bal limon ve Bricanyl verdim onlar mi tetikledi bilemiyorum. Doktor zyrtec ve fenistil verdi.fenistilden cok travogen iyi geliyor gibi. Sizce ne kullanalım? bu arada forumda cevaplardan birinde mantara karsi vücut alerji yapmis demişsiniz sanirim oglumun ayak tirnagin da mantar var.tirnak kalin.resim gondermeye calisacagim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Para gelecektir!!!! :0)
Yada, kasinan yerlerin,( eger, bir dokuntu varsa) yakin plan resimlerini gonderin... |
|
![]() |
|
özlemcem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cevabınızı görmedim o yüzden bi daha yazdım.fotoğraf göndermeye çalışacağım. ayağındaki sadece yuvarlak bir kızarıklık. ellerinde iki elinde de başladı başparmakla işaret parmağı arası ve bileğe yakın yerler sadece kızarık biraz kuru.parmakuçlarısinek ısırığı gibi.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kontakt Dermatit olusmus, Gunde: 2x1 Ultralan pomat surun.
|
|
![]() |
|
Kafasinda konak başlamış
|
|
![]() |
|
Zyrtec vermiyim mi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|