|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
peperutka ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 5690 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ara 2014 Saat 22:38 |
Difteri,Boğmaca,Tetanoz,Polio) :4-6 yaşlar arasında. (Difteri, Tetanoz veya sadece Tetanoz): Her 5 senede bir Demişsiniz aşı listesinde Dogumdan hariç bu aşıları Opa çocuk felci aşısını saglık ocaklarının yaptıkları haric 13 6 2014 te Suriyeli çocuklar amaçlı başlatılan devlet hastanesinde yatırdıgım bır aşıydı aşı 2 doz ben ilkini yaptrdım sizce 2. dozunu yaptırmalımıyım Ve başka yapılması gereken aşıları varmı saglık ocagı yok demıstı Ege hazıranda 4 yasına gırecek Düzenleyen peperutka - 28 Ara 2014 Saat 22:39 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Suriyeli cocuklarla ilgili yapilmasi gereken, TEK BIR ASI DAHI YOKTUR...
Salak-salak konusmasinlar, ne Turkiye'de nede Suriyede senelerden beri 1 tane bile Polio hastaligi, gorulmemistir, yoktur... Benim asi takvimini takip edin... Devletinkini DEGIL... |
|
![]() |
|
peperutka ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 5690 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
Hocam listenizde 4 yaş Polio yazıyor
Ben söylentiden korkup ilk dozunu yaptırmış oldum hali hazırda haziranda 4 yaş olacak listenizde de polio var yarın ok derseniz 2. dozunu yaptıracagım 4 yassla bırlıktede listenize göre difteri ve bogmaca kalıyor yapılmayan 5 yılda bırde tetanoz yanlışmı anladım ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
4 yas Polio zaten, karma asilarin icinde var. AYRICA, agizdan Polio icirmenize gerek YOK..
5 senede bir Tetanoz, ileri yaslarda Risk durumuna gore uzayabilir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
karma aşıların hepsi dogdugunda yapıldı demisti saglık ocagı yetkilisi umarım dogrudur teşekkurler
O halde tek tetenoz kalıyor iyiki varsınız Düzenleyen peperutka - 29 Ara 2014 Saat 03:22 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
Ayrıca prevenar pnömokok aşısı ile aynı seymı deılse lıstemde yok yapılmadı
Düzenleyen peperutka - 29 Ara 2014 Saat 03:25 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
Ayrıca grip ve menenjit aşılarıda yapılmadı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Prevenar= Pnomokok asisi= KPA ; hepsi ayni asi.
Eski mailleri okuyun, donup dolasip ayni mevzular soruluyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|