|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tuna77 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ara 2014 Saat 15:41 |
merhaba hocam 18 aylık oğlum var 12 kilo 80 cm. 8 aylıktı grıpr yakalandı ardından kulak iltihabı . 18 aylık olana kadar her ay hastaydı. griple baslıyor genızakıntısı oksürük kulak iltihabı öksürürken boğulmalar ve morarma. doktor alerjık dedı. kresten al halıları kaldır dedı. yatak yorganını değiştirdim yündü. risonel rhinfit spreyler. ceşit çesit antıbıyotıkler. brıcanly. ventolın. katarin aferin singular. ağzına sabah aksam 10 ar damlalar. ve heray hasta. ne yapacağımı sastım artık. doktorlar alerjık dedi. bal vermıyorum versem sıkıntı olur mu. oğlum sarsın mavı gözlü doktorlar bu tıp cocuklar sık hastalanır dediler. kulak zarında çökme var şuan sıvı bırıkmesınden dolayı kulağına tüp taktırsam ne olur. çok iştahsız yemek yemiyor.
Tedavimiz hakkında ne düşünüyorsunuz..Ne yapmalıyız..
|
|
77
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz Turk doktorlarina ne bakiyorsunuzki!!! Onlar Grip teshis ETMEMEYE yeminli sahtekarlardir.. Her oksurene; Allerji veya Astim derler..
her halde, cok yeni bir uyesiniz, Turkiye'de uygulanan butun SAHTEKARLIKLARI yemissiniz... Bal verebilirsiniz, Turk doktorlarinin; Limonlu bal'dan bir cikarlari olmadigi icin, "limonlu bali" sevmezler. Sarisin, mavi gozlu cocuklari; carsida-pazarda, AVM'de onune gelen, sapur-supur operse, tabii ki bu tip cocuklar hasta olurlar... Kara-kuru olanlar niye hastalanmiyor saniyorsunuz??? Onlari open yokki!!! Eski sapsallar; "Nazar" derlerdi, simdikiler, "-bu tip cocuklar" diyorlar... Bu sarlatanlar, hic bitmezler... Gozunuzu acin. cok okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Ara 2014 Saat 19:04 |
|
![]() |
|
tuna77 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ilaçları keselimmi şuan ventolin veriyorum.Halıları serebilirmiyim donuyoruz...
sadece ballı limonmu vereyim.birde öksürürken morarıyor sebebi ne olabilir..teşekkürler
|
|
77
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Simdiye kadar soylenmis ve tavsiye edilmis sacmaliklarin hepsini unutun ve eski hayatiniza donun..
Morarmasi verdiginiz ilaclardan.... Ventolin; Astim ilacidir, bronslari genisletir. Gripte kullandiginizda, hastaligin daha kolay Akcigerlere inmesini sagliyorlar. Bu sayede, her 10 gunde bir doktorlara tasiniyorsunuz.. Kortizonlu spreylerlede, "Sahte" bir iyilik hali saglanip ailenin gozu boyanir, Kortizon etkisi ilede, virusler hic belirti veremeden akcigerlere iyice yayilarak yerlesirler. Kortizonlu spreyler kesildikten 2-3 gun sonra da cocuk; Hastanelik olur. Ornekler cok, OKUYUN... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|