|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
anemon ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ara 2014 Saat 23:49 |
iyi gunler doktor bey.benim oğlum 2.5 yaşında.1.5 yaşından 2.5 yaşına kadar 4 kez bronşiolit ve zaturre başlangıcı teşhisi kondu.bu gecirdiği 4 hastalık esnadında balgamlı oksuruk,goguste hırıltı,kesik kesik nefes alma,nefes alırken ıkınır tarzda zor nefes alıyordu.ates yoktu fakat solunum dakikada 54 filan çıkıyordu.ventolin .plumcort yapınca rahatlayıp nefes darlığı geçiyordu.5,7 gunluk ventolin ve kortizon tedavisiyle iyileşiyordu.astım teshisi kondu.sizin bu tedavilerin yanlış olduğuna dair yazılatınızı okudum.yalnız bizim anlattığım gibi çok zorlanarak nefes alma problemimiz oluyor hasta olunca.acaba bizim astım çocuğımuzda astım drğilmi kafam çok karıştı.cevaplarsanız çok sevineceğim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
KESINLIKLE; Hicbiri Astim degildi.. Kaziklanmissiniz..
Ne yani; 4 kez Bronsiolit ve Zaturre baslangici(ne demekse!) geciriyorsunuz ama hic Grip gecirmiyorsunuz... Bakin su Allahin isine!!!! Zaten bir defa; o lanet olasi Ventolin surup ve Pulmicort'a basladinizmi, kurtulus cok zordur. Su anda abone edilmis durumdasiniz. Okumaya devam edin, bu SAHTEKARLARIN tedavilerine devam ederseniz basiniza neler gelecek gorursunuz. EGER: cocuk su anda hasta ve ilac kullaniyorsaniz, hepen hepsini cope atin ve SADECE: Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix tedavisine baslayin. Cok okumaniz gerekiyor cok... |
|
![]() |
|
anemon ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk olarak grip oluyor sonra 1 gun içinde alt solunum yolları tıkanıyor.Zor nefes alıyor,daha oncede soylediğim gibi ateş yok ama solunum dakikada 54 çıkıyor.Doktorun teşhisi çocukta basit bir grip her seferinde alt solunum yollarına indiğinden dolayı astım bronşit olduğu yönünde.birde hocam gerçekten nefes darlığı var .kesik kesik nefes alıyor.gogsunu dınliyorum ıslık sesi geliyor.Yani gribi hiçbir zaman grip olarak atlatamadık.ciğerlerimize indi ve yarım yarım ıkına ıkına nefes alıyor.Çocuk bu sırada atak geçirmiyormu kafam çok karıştı peki bu ataklar sırasında nefes darlığını onlemek için ne yapabiliriz.limon bal oksuruğe iyi gelir biliyorum ama bizim sıkıntımız ciğerlerimizin tıkanması.birde astım bronşit teşhisi nasıl konmalıdır bizi bu konuda aydınlatırsanız çok seviniriz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Astimda, oksuruk yok veya sonradan olur.
Esas on planda olan: rahat nefes alinip, zor nefes verilmesidir. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizin astım belirtileri dediğiniz rahat nefes alıp zor nefes verme durumu var zaten bizde.Her grip olduğunda 1 gün sonra alt solunum yollarına ilerliyor.balgamlı oksuruk ve nefes darlıgı.sizinde mesajınızda belirttiğiniz gibi rahat nefes alıyor ama ıhh ıhh diye ıkınır gibi nefesini veriyor.bu nefes sıkıntısını plumcort ve ventolin soluyarak 1 gunde atlatıyor.nefes duzeliyor sadece brlirti olarak balgamlı oksuruk kalıyor.ciğerler tamamen dolu yani.Siz nefesini zor versede plumcort ve ventolini kullanmayonmı diyorsunuz.Yalnız mesajınızda belirttiğiniz astım brlirtilerini yasıyoruz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SADECE; Bricanyl surup verin... O SAHTEKARLARIN verdigi; Kortizonlu spreyleri ASLA kullanmayin. Yarattiklari "sahte" iyilik hali ile goz boyuyorlar ama, sonra acisi kotu cikar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|