|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gokcehamza ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eki 2014 Konum: EV HANIMI Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokcehamza
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Kas 2014 Saat 02:12 |
Merhabalar,
Daha evvelde size yazmıştım oglum 13 aylik ve bu zamana kadar 6 defa bronsit teşhisi koyuldu Her seferinde ignelerle antibiyotiklerle eve döndük. .ve bu hafta basinda burun akintisi ile başlayan Hastaligimiz şimdi balgamli bir oksuruge ve hiriltiya birakti kendini..ben kesinlikle ilac vermek ve ayni dra götürme taraftari degilim..lakin evdekilerinde baskisi ile petitus ve braciln verdim. Vee evet daha kötü oldugunu gozlemledim:( dra gitsek simdi hemen bronşit diyecek cigerine inmiş diyecek:( napacagimi bilemiyorum uykusu bölünüyor oksurukle ve kusma ile sonuclaniyor sanirim balgam boğazında gicik yapiyor ve midesini bulandiriyor..yardimlarinizi rica ederimm. .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
13 AYDA; 6 DEFA BRONSIT OLUNMAZ....
Ne kadar enteresan degilmi! 6 defa Brosit oluyor, ama HIC GRIP OLMUYOR... Siz zaten, Peditus vererek, SARLATANLIGIN;1.Safhasini uyguladiniz... Simdi oksuruk kesilecek, siz cocuk; iyilesiyor sanacaksiniz, AMA, oksuruk olmadigindan butun virusler ve ifrazat, Akcigerlere dolacak, 5-7 gun sonra hiriltilar baslayacak, siz gene doktora gideceksiniz (zaten sizi bekliyor olacak) VE; SARLATANLIGIN 2. Safhasi baslayacak... Ventolin, Nasonex, Flixotide gibi kortizonlu spreyler verilecek, gene Kortizon etkisi ile "SAHTE" bir iyilik hali olusacak, siz gene iyi bir halt yediginizi sanacaksiniz, oksuruk kesildi diye ilaclari kestiginizde, SARLATANLIGIN:3. Safhasi baslayacak, gece yarilari; cocuk sikisacak, ambulanslarla hastanelere kosusturacaksiniz... Orada size; "Hava verecekler"!!!! Bunun; pek cok ornegi, eski maillerde mevcut, biraz okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Kas 2014 Saat 18:15 |
|
![]() |
|
gokcehamza ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eki 2014 Konum: EV HANIMI Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokcehamza
Peki ben suan ne yapabilirim bunu ogrenmek istiyorum. Kalakaldim öylece zaten hiriltilar başladı. .eski maillere ulasamiyorum ki:( ilginiz için teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SADECE: Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin..
Moderator arkadaslar yardimci olurlar.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokcehamza
Cok tesekkur ediyorum dediginiz gibi yapacagim.
|
|
![]() |
|
damlaemir ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı damlaemir
Hocam Merhaba,
Yaşadığım hikayeyi paylaşma istiyorum. oğlum 6 yaşında 23.7 kg 121cm. 1.gün ateşin başlaması profenit ile müdahel 2.gün ateşin devam etmesi doktora gidiş. antibiyotik ve profenite devam 5.gün ateşin geçmemesi ve başka bir doktara gidiş. hastaneye yatış. 6.gün Kadir Tuğcu okumaya başlama ve doktora WBC ve SRP ile ilgili sorular sorma ve fırça yeme. 8.gün Ateş ve hastalık geçmiş en az 10 şişe serum ve içine hangi ilaçlar katıldı bilmeden normal sınırlarda bir wbc değeri ve sıfır srp değeri ile taburcu edilme 15.gün yeniden ateş başlaması bademcik iltihabı burun tıkanıklığı. bu sefer ateşe ilaçla müdahale etmeme. ballı limon iliadin colmix e başlama 16.gün burnun tamamen tıkanması doktora gidiş. doktorun ballı limon iliadin ve colmix e devam ama penos kullanılması lazım demesi.penosa başlama.Bu arada benimde bademciklerim şişti.ateşim çıktı. 17 .gün burundan içeriğin lastik gibi sündürülerek çıkması.ateşin artık çıkmaması 21. gün bademciğin geçmesi burnun hafiften açılması. 24.gün burnun tamamen açılması ve akıntının başlaması penosun bitmesi.herhangi bir ilaç kullanmadan benimde bademciklerim iyileşti. 35.gün burnun hala akıyor olması ve öksürüğün başlaması doktora gitmeden herhangi bir ilaç kullanılmadan serum fiz. colmix.ballı limona devam edilmesi 45.gün öksürüğün çok az kalması burun akmasının devam etmesi 50.gün burun akmasının tıkanmasının açılmasının devam etmesi…. Forumlarda yazanları dikkatle okuduktan sonra Bu burun tıkanıklığının bu hikayedeki bir doktorun bize ARMAĞANI!!! olduğunu düşünmeye başladım Hocam Haksız mıyım? Düzenleyen damlaemir - 16 Kas 2014 Saat 06:22 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Haklisiniz... VE COK SANSLISINIZ...
Sadece; SARLATANLIGIN,1. SAFHASI ile pacanizi kurtarmis olmaniz buyuk lutuf!! Artik Universitelerde bile, bu sekilde SARLATANLIK egitimi veriliyor... Once bu Prof. larin; "ITLAF" edilmeleri gerekir... Turkiye'de uygulanan: "on-the-job training" yani vazife basinda isi ogrenme prensibi ile bu sekilde; kisa surede-ucuz doktor yetistirilmeye calisilirsa, boyle olur... Doktor, hastalarini oldure-oldure isi ogrenir, hatalarini toprak orter... Yanliz bu uygulamanin Turkiye'de calisma ihtimali YOKTUR, zira is uzerinde bu kerizlere isi ogretecek uzman doktorlarda kalmamistir... Yani, hicbir zaman ogrenemeyeceklerdir, arazide, tek baslarinadirlar... Allah yardimciniz olsun. |
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski maillerde arama yapmak için aşağıdaki linkte bulunan bilgiler size yardımcı olacaktır, geçmiş olsun... http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41340&title=eski-maillerde-arama-yapmak-icin |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|