Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kilo alamama öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkilo alamama öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zuahmece Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zuahmece Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kilo alamama öksürük
    Gönderim Zamanı: 11 Kas 2014 Saat 21:50
oğlum 9,5 aylık 8 kilo. kilo alımı da 100gr son 1 ayda. kilo alı az ama gelişim olarak nasıl değerlendiriyorsunuz. festal draje önermişsiniz kullanalım mı.

anne sütü alıyor 4.ayda ek gıdaya başladık. ağız çevresinde ve çene altında kızarıklıklar oluyor. alerjiymiş. 1 hafta arayla advantan krem kullanmaya başladık.sürekli kullanmak mı gerekecek. 

6.hastalık geçirdiğini söyledi doktor geçen hafta. hala öksürük geçmedi ne yapabiliriz. boğulacakmış gibi oluyor. uykusundan uyanıyor. peditus kullandık bi değişiklik olmadı. wiggies diye bir krem varmış kullanın diyorlar ayak altına sürülüyormuş kullanalım mı. 

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117942
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2014 Saat 22:27
1 kilo eksigi var. Bulabilirseniz; Pankreoflat, bulamazsaniz; Festal kullanin... Bir deneyelim bakalim, Iyi gelirse, "enzim eksikligi" varmis deriz... Bu yaslarda ALLERJi olmaz,salliyorlar.. Allerji zaman ile olusan bir reaksiyondur. Hickimse, daha evvelce karsilasmadigi bir maddeye karsi Allerjik reaksiyon GOSTEREMEZ...
Turk doktorlari Allerji konusunu yanlis ogrenmislerdir( Daha dogrusu; yanlis ogretilmistir)... Bilmezler.

SAKIN: Peditus'u kullanmayin, is cok uzar. Eski maileri okuyun...
6.Hastalikda; oksuruk olmaz, 3 gun cok yuksek ates olur, 3. gun sonunda; ates duser, dokuntu baslar. Iyi sallamis...

Grip geciriyor, sadece Serum fiz. Limonlu bal(limonata seklinde) ve ColdMix kullanin..Wiggies'i bilmiyorum. ColdMix en iyisidir.

Eski mailleri okumadan sual sormayin, bir zarari yok...
Yukarı Dön
zuahmece Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zuahmece Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2014 Saat 06:32
yüksek ateş oldu2gece .sabahı bi doktora gittik. iburamin cold verdi.3.gün de ateş ve terledi sabah döküntü vardı.ben isilik sandım.
3güns onra asıl doktorumuza gittik.doktor.6.hastalık geçirmiş dedi..tabi bu arada iburamin cold kullandık.2.doktor da peditus verdi.
 4 gün kullandım peditus 3gündür de ilaçları kestim.
şimdi de halen öksürüyor. balgamlı sümük var gündüz,gece öksürük

limonlu bal ne kadar ölçü ile kullanmayı tavsiye ediyorsunuz.

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2014 Saat 06:53
SAKIN; O salaklarin verdigi Iburamin-Cold Ve Peditus'u kullanmayin... Butun; oksuruk/nezle ne varsa, gogusune indirirsiniz. Zaten bu maksatla veriliyor. 3-5 gun sonrada cocuklara yok Astim, yok Bronsiolit gibi teshisler konuyor...
SAKIN; hala devam eden oksurugunu SAKIN, kesmeyin... Tatli kasiginin 1/3 uc kismina bal, ustunu Limon suyu ile doldurun ve karistirip icirin. Her oksuruk krizi tuttugunda verin..
2-3 hafta surer.
Yukarı Dön
zuahmece Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zuahmece Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2014 Saat 19:16
hocam kontrole gittik bugün.ciğerlere inmiş dedi. ventolin şurup ve macrol antibiyotik verdi. dediğiniz gibi olmuş. keşke vermeseymişim peditus falan. şimdi ne yapmak lazım. antibiyotik vermeyi hiç istemiyorum ama daha kötü olur mu diye de korkuyorum. hiçbirşey yemek de istemiyor artık.
Yukarı Dön
zuahmece Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zuahmece Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2014 Saat 19:35
dün gece de ateşi çıkmıştı 38 - 38,5 ..
Yukarı Dön
zuahmece Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zuahmece Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2014 Saat 19:45
Pankreoflat 60 film tablet bulduk. doğru mu. nasıl kullanacağız. 1 tableti mi günde 2-3 kez bölüp vereceğim.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2014 Saat 03:10
Agizinda; pis koku, dilinde pas yoksa, Antibiyotik gerekmez.. SAKIN ilac/antibiyotik kullanmayin, yoksa; Sahtekarligin 2. Safhasina baslamis olursunuz.
Pankreoflat'in Toz'unu bulamadi iseniz, tabletini; havanda ezip verin.Bir seferde, veya ezdiginiz tozu 2-3 porsiyona bolup verin, farketmez.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.