|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kas 2014 Saat 05:05 |
Hocam hayırlı geceler
Hocam kızımın bir yanağı Pütürlü kırmızı oluyor...kırmızı olan Yanağı sıcak ve pütürlü ne yapalım Sebebi nedir?birde hocam poposundaki Pişik Geçmiyor kaka yaparken ağlıyor Pişik kremi sürüyorum Geçmiyor...pişiği Sivilce gibi çok kötü oldu :( birşey dokunuyor Olabilir mi?kızım çok yemek yiyor ve çok Kaka yapıyor...hocam bu arada zymafluor'a Başladık suda vermiyoruz kızım Ağzına Alıp Yiyor sakıncası olur mu? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117741 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Yasi kac???
2- Resim gonderebilirmisiniz. 3- Pisikler icin anlattiklarimi uyguladinizmi? Uygulamadi iseniz okuyun. 4- Zymafluor'u cigneyerek almasi, en ideal olanidir, zira cigneme esnasinda, dogrudan dise gecen bir ilacdir. |
|
![]() |
|
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Hocam kızım 12,5 aylık
Resim göndermiyorum uğraştım Ama olmuyor :( hocam birde bir yanağı Doğuştan beri şiş....şiş olan yer kızarıyor Ve sıcak oluyor elimle elliyorum sıcaklığı Farkediyorum |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Hocam siz furacin pomat önermişsiniz denemedim
Ama denesem olur mu?bayadır geçmedi |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117741 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gormeden bir sey soyleyemem.Resim icin: Moderator arkadas yardimci olabilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
hocam
kızımın yanağındaki kızarıklık devamlı değil bazen oluyor ama pütürler ve hafif kızarıklık devamlı var ve yanağı kızarınca sıcak oluyor sanki yanmış gibi görünüyor hocam furacin pomatı sürdüm kötüydü pişiği ![]() |
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fotoğraf yüklemek için aşağıdaki linkte bulunan bilgiler size yardımcı olacaktır, geçmiş olsun...
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41257&title=fotograf-yukleme |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
<a href="http://hizliresim.com/LojVXJ">
![]() Düzenleyen Gamze - 10 Kas 2014 Saat 01:12 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|