Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - decort
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdecort

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
merimeri Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 74
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merimeri Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: decort
    Gönderim Zamanı: 08 Kas 2014 Saat 15:59
hocam dediğiniz çıktı doktora yazdırabildim 2 yaşındaki krup olan oğlum için decort u ama bu sefer de sizden tek sefer ve yarım doz u duymasaydım doktorun dediği gibi 5 ampul u 5 kere yaptırmak durumunda kalcaktım !!!! çok sağolun !!!! SORUM ŞU , oğlum yine krup oldu köpek havlaması gibi oldu, bu decort u yine yaptırtmak istiyorum ama decort sadece krup olunduğunda mı yaptırılır?  grip başlangıcında grip için yaptırılmaz mı ? bir de gece daha kötü olduğu için yatmasına mı doğru yapılsa daha iyi olur ? şimdiden teşekkür ederim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117782
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2014 Saat 18:23
SADECE; Krup(Akut Larenjit) durumunda kullanilir.. Tabii bu "sadece" lafi, butun Gripler ve solunum yolu hastaliklari arasindaki kullanimi... Yoksa, Decort'un pek cok farkli kullanim alanlari vardir...
Decort en az 48 saat etkili olacagi icin, ilk firsatta yaptirmaniz faydalidir.
Goruyorsunuz, simdiki doktorlarin "NE KADAR TEHLIKELI" ve "CAHIL" olduklarini... 5 ampul 5 kere HA!!! Deli bunlar...
Yukarı Dön
merimeri Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 74
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merimeri Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kas 2014 Saat 16:28
hocam çok sağolun hem de çok!!! sizden duymayaydım yetişkin dozunu 5 kere yapacaklardı !! dün vurdurdum decort u, doktor bu sefer de dedi ki her grip olduğunda eğer krup da oluyosa ve decort a güzel yanıt veriyosa belki alerjik bi durumu vardır belki astımdır dedi ?!! hocam her gripte 2 yaşında oğlum illa ki bu köpek öksürüğüne çeviriyo, bu önemli bi durum mu astım özelliği mi de ?!!
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117782
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kas 2014 Saat 18:59
turk doktorlari; Astim ve Allerji harici hicbir hastalik bilmediklerinden, boyle sacmalarlar... Bakmayin siz onlarin "hezeyanlarina"... Bir sey bildiklerinden degil, bu aptallara bu sekilde EGITIM verildigi icin hepsi bu sekilde sacmaliyorlar...
Astim'da bikere; on planda olan, OKSURUK degildir, SIKINTILI SOLUNUMdur... Garibanlar, hayatlarinda hic hakiki bir Astim hastasi gormedilerki!!1

Bildikleri tek sey: Her oksurene; Aferin, Peditus Ventolin, Zyrtec ve Nasonex, Flixotide gibi kortizonlu spreyleri vermek... Baska bir halt bilmezler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.