Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Andazol - Kilo
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAndazol - Kilo

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
de-met Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 268
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı de-met Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Andazol - Kilo
    Gönderim Zamanı: 26 Eki 2014 Saat 14:16
Merhaba,

1- 6 aylık oğlum var emziriyorum Andazol şurubu kullanabilir miyim?

2- 4,5 yaşındaki kızıma bu şurubu 1 ölçek vereceğim 10 gün sonra tekrar edeceğim. Kendim için 3 ölçek yani sabah öğle akşam şeklinde mi içmeliyim?

3-Hocam bu kıl kurdu neden olur?

4-6 aylık oğlumun doğum kilosu 3200 boy 49
               1 aylık kilosu 4160 boy 51
               2 aylık kilosu 5100 boy 57
               3 aylık kilosu 5700 boy 60
               4 aylık kilosu 6100 boy 62
               5 aylık kilosu 6400 boy 63
               6 aylık kilosu 7100 boy 65

Hocam maillerinizi dikkat ile okuyorum. Kilosu az olan bebeklere yapılan tavsiyelere uyuyorum. Gece beslemesi vs. Demin bir mailde de bebek memede çok kaldığı için açtır demişsiniz. Bu tek başına yeterli midir aç olduğunu anlamak için. Kakası altın sarısı ve hardal kıvamında ise, fakat memeye çok düşkün ise aç mıdır yine de. Benim bebeğim çoğu zaman yeşile dönük kaka yapıyor fazla emdiği için sancı da çekiyor fakat kilosu yukarıdaki gibi. Yani bu zayıflık yapısal olamaz mı. Tıpkı büyüklerdeki gibi. Kimi su içer yarar kimi dünyaları yer zayıftır. Çokta iştahlı bir bebek. Sizin onayınızla birlikte yoğurtta yiyor fakat yine de persentilde düşükte??
Anne
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118384
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eki 2014 Saat 18:36
1- Tek doz kullanimlar da bir sakinca yoktur. Bazi parazitlerde, uygulanan 1 haftalik kullanimlar sakincalidir.
2- Kizinizda, aynen oyle, kendinizde, bir seferde, 3 olcek iceceksiniz.
3- Mikroskobik "kaka" yemekten olur. Bu parazit; eve gelen ekmegin ustunde bile gelebilir.
4- Kilo eksigi var ama, 3.2kg dogmuslara gore fena degil. Gunluk sut miktari; en az 600ml olsun.
Dogrudur, bazi bebekler; tok olduklari halde, anneyi, "yalanci emzik" niyetine kullanmaya alismislardir... Bir memede, 10 dakikadan fazla tutmayin. Istiyorsa, ustune sut verin.
Acele etmeyin, her bebek ayni sekilde kilo almaz.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Eki 2014 Saat 18:37
Yukarı Dön
leblebi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı leblebi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ara 2014 Saat 19:13
iyi aksamlar...benim kızım 7 yasında 20 kg..10 gundur bulantı ve karın agrısı vardı..poposunda kasıntı oluyor..ablasıda 28 kg 11 yasında..andazol aldım fakat tam olarak kullanımını kestiremedim..yardımcı olursanız sevinirim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118384
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ara 2014 Saat 19:40
Her ikisine de, bir seferde; 2 olcek verin, 2 hafta sonra tekrarlayin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.