|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
de-met ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Eki 2014 Saat 14:16 |
Merhaba,
1- 6 aylık oğlum var emziriyorum Andazol şurubu kullanabilir miyim? 2- 4,5 yaşındaki kızıma bu şurubu 1 ölçek vereceğim 10 gün sonra tekrar edeceğim. Kendim için 3 ölçek yani sabah öğle akşam şeklinde mi içmeliyim? 3-Hocam bu kıl kurdu neden olur? 4-6 aylık oğlumun doğum kilosu 3200 boy 49 1 aylık kilosu 4160 boy 51 2 aylık kilosu 5100 boy 57 3 aylık kilosu 5700 boy 60 4 aylık kilosu 6100 boy 62 5 aylık kilosu 6400 boy 63 6 aylık kilosu 7100 boy 65 Hocam maillerinizi dikkat ile okuyorum. Kilosu az olan bebeklere yapılan tavsiyelere uyuyorum. Gece beslemesi vs. Demin bir mailde de bebek memede çok kaldığı için açtır demişsiniz. Bu tek başına yeterli midir aç olduğunu anlamak için. Kakası altın sarısı ve hardal kıvamında ise, fakat memeye çok düşkün ise aç mıdır yine de. Benim bebeğim çoğu zaman yeşile dönük kaka yapıyor fazla emdiği için sancı da çekiyor fakat kilosu yukarıdaki gibi. Yani bu zayıflık yapısal olamaz mı. Tıpkı büyüklerdeki gibi. Kimi su içer yarar kimi dünyaları yer zayıftır. Çokta iştahlı bir bebek. Sizin onayınızla birlikte yoğurtta yiyor fakat yine de persentilde düşükte?? |
|
Anne
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Tek doz kullanimlar da bir sakinca yoktur. Bazi parazitlerde, uygulanan 1 haftalik kullanimlar sakincalidir.
2- Kizinizda, aynen oyle, kendinizde, bir seferde, 3 olcek iceceksiniz. 3- Mikroskobik "kaka" yemekten olur. Bu parazit; eve gelen ekmegin ustunde bile gelebilir. 4- Kilo eksigi var ama, 3.2kg dogmuslara gore fena degil. Gunluk sut miktari; en az 600ml olsun. Dogrudur, bazi bebekler; tok olduklari halde, anneyi, "yalanci emzik" niyetine kullanmaya alismislardir... Bir memede, 10 dakikadan fazla tutmayin. Istiyorsa, ustune sut verin. Acele etmeyin, her bebek ayni sekilde kilo almaz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Eki 2014 Saat 18:37 |
|
![]() |
|
leblebi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ara 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi aksamlar...benim kızım 7 yasında 20 kg..10 gundur bulantı ve karın agrısı vardı..poposunda kasıntı oluyor..ablasıda 28 kg 11 yasında..andazol aldım fakat tam olarak kullanımını kestiremedim..yardımcı olursanız sevinirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her ikisine de, bir seferde; 2 olcek verin, 2 hafta sonra tekrarlayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|