|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FRK ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Eki 2014 Saat 20:14 |
Mrb hocam, 16 aylik kizim, aksam yatmaya hazirlanirken, dustu ve dolabin kosesine kasini carpti. Hemen kocaman bir sislik oldu ve gozu tatamama yakin kapandi. Hemen buz uyguladim. En fazla 15 dakika uygulayabildim. Cok agladi, emzirikende uyuya kaldi.
1- buzu hemen uygularsak, fayda gorebilmek icin minimum kac dakika uygulanmali? 2- buz uygulanmasi kac saat/ gun gectiten sonra fayda vermez?yarin 18 saat sonrada buz uygulamaya devam etsem faydasi olur mu? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117924 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1-Buz sadece doku icine kanamayi azaltir, morlugun daha az olmasini saglar...
2- Ne kadar erken soguk tatbiki yaparsaniz, o kadar etkili olur... 2-3 saat sonra bir etkisi olmaz. |
|
![]() |
|
FRK ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kizimin gozu tamamen kapandi. Sis,cok sert,ve mor.su an uyuyor, uyansada emip tekrar yatiyor. Aglamasi yok. Sizce doktora gitmeli myiz?carrptigi yer kasi, izide var. Ama gozun durumu cok korkunc gorunuyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117924 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Acele etmeyin. Yuz ustu yatarsa, yercekimi dolayisi ile sislik daha da artar.. Sirt ustu yatirin, sislik daha cabuk kaybolur. Bu saatten sonra yapilacak bir sey yoktur, merak etmeyin, hicbir iz kalmadan, kendiliginden duzelecek... 1-2 hafta alabilir. Bosuna ( Lasonil) krem filan da surmeyin...
Boyle olmasinin sebebi; kasin altindaki kemigin, derinin ic kismini kesmesi ve doku icine kanama olmasindandir. .. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Eki 2014 Saat 04:37 |
|
![]() |
|
Hocam gozunu acmanin bir yolu varm. Goz kapagi yapismis gibi, hareketsiz. Benim endisem acaba goz de bir problem var mi? Retinasinda veya gozkapagi yapismasina bagli baska seyler?
|
|
![]() |
|
http://i.hizliresim.com/78pnjm.jpg
Hocam su anki resim bu |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Siz daha; goz morlugu veya sisligi gormemissiniz.. Bu neki!!!
Allah korumus, biraz daha siddetli vursa imis, o cizgi oldugu gibi yarilacak ve dikislik durum ortaya cikacakti. Derinin alinda, kemigin kestigi kisim, o cizginin 3 mislidir.. Allah korumus.. Simdi hic iz kalmadan iyilesecek, SAKIN, ellemeyin, kurcalamayin... Tabiat goze bir zarar gelmesin diye goz cevresine oyle saglam kemik cerceve yerlestirmistir.... Merak etmeyin. |
|
![]() |
|
Hocam ben gozunu goremedigim icin gozune bisiy olmusmudur diye korktum.daha once hic boyle bi tecrubemde yok gercektende. Coook tesekkur ederim.Allah Razi Olsun.ben etmesem iliklerim dua ediyo size...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|