|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
sermin2112 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sermin2112
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eki 2014 Saat 11:09 |
merhaba kadir bey deniz beste 20 aylık ve kaşlarının tam ortasında burnunun hemen üstünde bir beze ile doğdu hareketsiz ve sert bir bezeydi tomografi ve röntgen filmlerinde ne olduğunu net bir şekilde anlayamdılar film çeken cihazlarda çocuk durmadığı için bizde anestezi kabul etmedik. bugün farkettim ki alnında ki sert beze hafif yayılmış ve yumuşamış bu tehlikeli bir kitle mi ok endişeliyim lütfen yardım edin ne yapmalıyım
|
|
SERMİN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ugrasmayin.. Sirf bunun icin, birde cocuga bir suru sua verdiniz ha!!!!
Muhtemelen "Higroma" dir ve ameliyat ile aldirmaya kalkarsaniz, ameliyatin izi, o sislikten daha kotu olur... Zamanla koybolur. |
|
![]() |
|
sermin2112 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sermin2112
kötü huylu bir yayılma söz konusu olsaydı ne gibi belirtiler verirdi kadir bey birde bu doğumundan itibaren mevcuttu kızıma birşey olmayacak değil mi:((
|
|
SERMİN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Oyle bir DURUM yok!!!!
Hadi diyelimki yayildi, o zaman dusunuruz.. O bolgede olan kitle genellikle; Higroma (Hygroma) dir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sermin2112
kadir bey öncelikle çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler ve sabrınız için. bugün kbb ye götürdük higroma mı diye mr istediler çektirmedik önce size sorayım dedim. 2 yaşından küçük olduğu için anestezi yapılarak çekilmesi gerekliydi o da yapılmazmış. doktorun bize dediği higroma değil o boyunda olur dedi. bu beyin taşması bile olabilir diye saçmaladı o an size hak verdik zaten koltuk altlarına bakın dedi bide
|
|
SERMİN
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Higromalarin %50'si BAS ve boyunda olur. Geri kalani lenfatik dokunun oldugu HERYERDE olabilir...Koltuk altinda bile olabilir. Bir sey yapilmaz, buyuk cogunlugu kendiliginden kaybolur.
Goruyorsunuz, kitapsiz, "molla"- "Hoca" usulu ile anlatma ile olan Tip egitimi iste budur.. Acip bir kitap okumaliki, ogrensin. Evinde bir tane bile Tip kitabi varmi acaba!!! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sermin2112
çok teşekkür ederim öncelikle sizin dediğiniz gibi bekleyeceğz birşey yaptırmadık birde ultrason çektiler o gün çocuğa eziyet sadece sonuçta yine net birşey demediler hipoekoik semisolid kitle izlendi yazıyor doktor kitle işte dedi burada adam gibi doktor yok keşke size gösterebilsek çocuğu ben anne olarak sürekli düşünme durumundayım ama iki yaşından önce zaten mr vb birşey yapılmıyor beklemek daha hayırlı
|
|
SERMİN
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gozle gorulen bir cicsim icin niye US cekiliyor, anlamis degilim...
Esasinda anlasilmayacak bir sey yok.... $$$$$$$ O kadar soyledim, hala soyluyorum... Oturun oturdugunuz yerde. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|