|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
arascan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eki 2014 Saat 09:46 |
Değerli Hocam; çaresiz kaldım ne olur bana bir yol gösterin. Oğlum 3,5 yaşında 14 kilo 98 santim. Sizin de zayıf bulmanızla ve önerinizle sipraktin kullanmaya başlamıştım ama bu sene kreşe başladığından ve hep nezle grip olduğundan devam edemedim. Zaten biraz da çocukta sinir yaptı. Kreşe başladığından beri yemeklerini düzenli yediğini söylüyor öğretmeni evde de yiyor zaten kakasından anlıyorum iyi yediğini süt evde içmezdi kreşte içiyormuş ben de kakaolu süt içirip tamamlamaya çalışıyorum günlük ihtiyacını ama 1 senedir kilo hep aynı 13,5-14 arası. Doktoruna sordum kilosu persentil sınırlarının içinde anormal bir durum yok diyor ama arkadaşımın 10 aylık kızı da 14 kilo. Yan yana görünce onları canım çok sıkılıyor. Boyu da kısa zaten. Babası 183 cm. ben 170 ikimiz de zayıf sayılırız. Bu çocuk da böyle...Ağır bir hastalık geçirse hepten zayıflayıp yok olacak diye korkmaya başladım artık. Ne yapayım?
İkinci sorum kendimle ilgili. Bende rosea hastalığı var. Yüzüm sürekli kızarık ve fısır fısır. Doktorlar uzun süreli antibiyotik tedavisi ve rosa isimli jel veriyorlar. Bir kaç ay düzeliyor yüzüm sonra yine aynı.Başka tedavisi yok diyorlar. Biliyorum sizin alanınız değil ama her yeni tedavi ve ilaç konusunda bilgi sahibi bir insansınız. Bu hastalığın yeni bir tedavisini ya da ilacını duydunuz mu acaba belki malumatınız vardır diye Size danışmak istedim hocam. Uzun oldu kusura bakmayın, saygılar... |
|
Her Şey Senin İçin...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1cm boy fazlasi, 1.5kg kilo eksigi var.
Tipi boyle, simdilik idare edin... Acne Rosacea icin; Laser denendimi? Ufak bir alanda deneyin. Sakin diger Acne ilaclarindan kullanmayin, cok daha kotu olursunuz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|