|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
zeyrin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eki 2014 Saat 00:33 |
merabalar hocam benim 46 aylık ikiz kızlarım var.bu yıl kreşe başladık ve kızım geceleri yatınca ve sabaha karşı çok öksürüyör.köpük gibi balgam oluyor.yarın için dr randevumuz var ama izin yazılarınızı okuduktan sonrada korkar oldum gitmekten.dediğiniz gibi bal limon.bal zencefil veriyorum.iki akşam arka arkaya balgam kustu.dr daha onca zezpira 5mg nasakort burun spreyi ve alores şurup vermişti. ateş hiç olmadı ama geceleri ve sabaha karşı çok öksürüyor. sizce ne yapmalıyım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; Verilen ilaclarin tekini bile vermeyin, teki bile cocugu rezil etmeye yarar. Ondan sonrada isiniz yoksa, ugrasir durursunuz, yok Astim, yok Bronsit veya Bronsiolit diye...
|
|
![]() |
|
zeyrin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok teşekur ederim hocam.bugun gittik alores 1,5 ölcek bricanil 3x1 iladin sef 250 yazdı.bogazlarında balgam var dedi.hiç ilac vermesem kendisi atlatır mı dedim yaz olsa atlatır ama kış salgın cok dedi.antibiyotiği ateş 38 üzeri olursa,burun akıntısı yesile donerze ve agiz kokusu olursa ver dedi.ben ilaçları almadım.cold mix aldım.bal limon bal zencefili hangi aralıklarla ve ne kadar vermeliyim. geceleride vikis süruyorum.sizi iyiki tanımışız hocam.cok sagolun allah razı olsun.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN; Soyledigi hicbir sacmaliga inanmayin, verdigi ilaclarida kullanmayin.
Aynen bildiginiz gibi devam edin. |
|
![]() |
|
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
Hocam sizden öğrendiğimiz burun akıntısı koyu ve yeşile donerse hastalık iyileşiyor. ..
Öyle de oluyor Fakat burdaki doktorlar neden yeşil olursa antibiyotik başla diyor. Ben çok sefer bir çok kişiden duydum bunu ne kadar garip
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Islerine oylesi geliyorda ondan... Hastaliginiz ne kadar uzarsa, ve nekadar cok ariza cikarsa, o kadar cok kazanacaklar. Yerseniz.
Allah, insanlara akil-fikir vermis... Bir onlarin dediklerine bakin, birde benim dediklerime... |
|
![]() |
|
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
Hocam OKUYUN OKUYUN diyorsunuz...
Çok okuyorum yazılarınızı alakalı alakasız tüm mailleri, soru cevapları günlük okuyorum vee çevremdekilere de anlatıp tavsiye ediyorum. Fakat bir dejavantajı var :))) bu sefer herkes herşeyi bana sormaya başlıyor.. ben size yönlerndirsemde yine bana soruyorlar.. Şimdi etrafımda ben, kardeşim, iş yerindeki birkaç arkadaşım ve birçok farklı kişi 1-1,5 aydır aynı sorunu yaşıyoruz.. Burun tıkanıklığı hiç açılmayan, bazen birkaç gün balgam, bazen sadece kuru öksürük, nefes daralması göğüs ağrısı, boğazı tahriş edecek şiddette öksürük .... ve sürekli kısır döngü en başa en başa İlladin, sf cold mix , bal, bunları sürekli kullanıyoruz. ama ne bir değişme ne de düzelme olmuyor. Artık nefesi sadece ağzımızdan alır pozisyona geldik... Ateş yok o yüzden antibiyotik kullanmayın diyorum ama ne balgamdan ne öksürükten hiç kurtulamıyoruz. Doktora gidecekler göndermiyorum.. birer kutu antibiyotik alıp gelecekler biliyorum. Ama yetişkin olarak böyle sürmesi çok endişelendiriyor bizi. Daha soğrusu artık çalışma yaşamımızı da etkilemeye başladı. ne yapabiliriz. bu nedir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sakin endiselendirmesin... simdi cektikleri sikintilar, bagisikliklarini dahada kuvvetlendirecegi icin, ileride cok rahat edecekler. Biraz daha dislerini siksinlar. Bu "cok hastalikli" devreyi, ilacsiz atlatirlarsa, hayatlari boyu rahat ederler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|