|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifeylül ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifeylül
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eki 2014 Saat 13:57 |
kızım 13 aylık 1 aydır geçmeyen burun tıkanıklığı yaşıyoruz geceleri akıntı ağzına doluyor ve öğürerek uyanıyor. Gün içinde de dışarıya hiç akıntı yok. Drumuz geniz eti olabileceğini ama film çektirmemek için öncelikle alerjik ilaç ve antibiyotik kullanımı verdi( Zyrtec damla- alerjik burun spreyi-macrol antibiyotik-flagyl) Bende öncelikle sadece alerjik sprey ve damlayı kullandım 1 hafta hemen sonuç aldım. antibiyotik vermedim. Ancak ilaç kullanımından 1 hafta sonra başa döndük. Tekrar verebilirmiyim ilaçları, yoksa geniz eti için filmmi çekilmeli. Antibiyotikleri kullanmadığım için tekrarlamış olabilirmi
teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117494 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
13 aylikta; "Geniz eti" OLUSAMAZ.... Geniz eti, bir lenf bezi olup, ancak, okul/yuva caginda sik enfeksiyon alinmasi ile 1-2 senede olusur... Iyi salamis!!!!SAKIN,verdigi hicbir ilaci kullanmayin.
Geniz eti sadece Bakterilerle degil, viruslerlede buyur AMA BU YASTA DEGIL...... Cocugunuz, Grip geciriyor, Asiri rahatsiz oldugunda; Iliadin ped, burun damlasi: gunde2x2'ser damla, 3 gun kullanin.Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
elifeylül ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifeylül
çok teşekkürler eski maillerinizde okuduğum grip tedavisini uyguluyorum. öksürüğümüz neredeyse bitti. ancak burun tıkanıklığı devam serum fizyolojik ile devam ediyorum hocam iliadin ped. kaç gün ara verip tekrar kullanabilirim. bir de 2 yaş altında kullanılmaz yazıyor prospektüste doğru damlayı mı aldım acaba? Kilomuz 12kg. 2X2 veriyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifeylül
çok özür dileyerek bir soru daha soracaktım. biz şu an herhangi bir vitamin ya da demir kullanmıyoruz. sadece balık yağı verdi drumuz onu da içiremedik. 1 yaş sonrası demir, ya da vitamin kullanmalımıyız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117494 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iliadin'i; en az 1 gun ara verdikten sonra kullanabilirsiniz.
Icindeki yaziya gelince; Prospektus taki yazi, Eriskin Iliadin icin alinan RUHSAT'a baglidir. Pediatrik olani icin ayrica ruhsat alma zahmetine katlanmamak icin, eriskin ruhsat bilgilerini yaziyorlar. Yoksa, 20 seneyi geckin zamandan beri kullaniliyor. Bu yasta Vitamin, HELE Demir cok gereksizdir. Bu konulari cok anlattim, eski mailleri okuyun. Bu yasin kilosu: 9.3kg dir.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Eki 2014 Saat 18:57 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|