|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
vinil ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 146 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eki 2014 Saat 13:31 |
Kadir Bey,
Kizim 7 yasinda el serce parmaginda agri vardi keserken daha sonra tirnak sarardi gibi kuruyor Gibi oldu gecmedi 2 aydir devam ediyor sisme ve agri yok ne yapmamiz lazim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117942 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim gonderebilirmisiniz?
|
|
![]() |
|
vinil ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 146 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey, foto koyamiyorum olmadi dr gittik dolama dedi antibiyotik krem verdi ama hic bir iyilesme olmadi ama netten bakiyorum dolama ile alakasi yok
Kizimin etleriyle bir iltihabik sorun yok suan tirnagi düz cikmiyor yani tirnak yüzeyi pürüzsuz bir sekilde uzamiyor tirnak girintili cikintili dalgali bir yuzeye sahip o sekilde uuzuyor ne olabilir ne kullanmaliyiz
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
Fotoğraf göndermek için aşağıdaki linkte bulunan bilgiler size yardımcı olacaktır, geçmiş olsun...
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41257&title=fotograf-yukleme |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117942 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tirnak yatagini, asiri pedikur ile bozmus. Tedavisi yoktur. Bazen, tirnagin cekilmesi ile arkadan muntazam tirnak gelirsede, garantisi yoktur.
Tabiiki "Dolama" ile alakasi yok... |
|
![]() |
|
Kizim 7 yasinda Tirnaklarini haftada bir ben kesiyorum. kizimin tirnaklarin gordugu islem bu kadar. Pedikur olmadigindan neden bozulmus olabilir ? diger tirnaklarin da olma olasiligi var mu nelere dikkat etmeliyim?
Düzenleyen vinil - 20 Eki 2014 Saat 08:46 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir darbe oldu ise, ayak parmaginin ustune agir bir cisim dustu ise de olabilir... Dedigim gibi, Resim gormeden, soylediklerim hem "tahmin"...
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Eki 2014 Saat 08:52 |
|
![]() |
|
http://i.hizliresim.com/02az8Y.jpg
http://i.hizliresim.com/PEADk7.jpg 1. Foto tirnakla ilgili sorunumuz sadece serce parmaginda mevcut gecmesi mumkun mu? 2. Fotodada bacagindaki beyazlik ilebilgili tam net gorunmesede O beyazlik denizden sonra olustu 1.5 ay oldu gecmedi ne surmeliyiz yuzeyide puturlu dr renk bozukulugu dedi ama Vucut kurulugu icin bikrem kullaniyoruz etkili olmadi
Düzenleyen vinil - 23 Eki 2014 Saat 18:33 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|