|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
PNR ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Tem 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2014 Saat 20:44 |
Merhaba hocam size bir kaç sorum olacaktı.
1. Kızım 05.03.2014 te doğdu. 2600 gr kilo ve 48 cm boy ile doğdu. Şuan 7 kilo, 70 cm boyunda. 3. Aydan itibaren aylık ortalama 400_450 gr kilo aldı. Anne sütü, kutu süt ve ek gıda alıyor. Kilo alımı az ama iştahı yerinde. Her şeyi yemek istiyor. Ve hareketli bir bebek. sizce gelişimi nasıl? Ek bir şey başlamalı mıyım? 2. Kızım kutu sütü Buzdolabından çıktığı gibi içmiyor. Biraz ılıdıktan sonra içiyor. Bunun zararı olur mu? 3. Kızımın kulağını deldirmek istiyorum. Bunun için bir zaman öneriyor musunuz? 4. 9. Ayda sağlık ocağında kızamık aşısı ve kan tahlili yapacaklar. Aşısını yaptırmayacağım. Kan tahlilini yaptırmalımıyım? Dediğimiz gibi demir ilacını kullanmıyorum. Biraz fazla oldu soruların hocam kusura bakmayın. Çok teşekkür ederim:)
|
|
Oskay
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Boyu 3cm fazla, agirligi 700gram eksigi kalmis. Normal.Aynen devam edin.
2- Ne zarari olacak, soguk sutu; bazi cocuklar daha cok seviyor diye oyle demisimdir. Isterse, severse, sicak bile icebilir. Zevk meselesi. 3- Cok erken, ne acelesi var!!! 4- Sakin ha, ne o asiyi yaptirin, nede o sacma sapan tahlilleri... Butun dava, Devlete karsi sanki "BIr is yapiliyormus" havasi yaratmak icin... Devlette, bunlara yaptiklari her tahlil ve asi icin sizin naminiza para oduyor... Zavalli Devlet, nasil soyuldugunun farkinda bile degil... |
|
![]() |
|
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Hocam eski yazılardan bulamadım. Neden kızamık asısı yaptırmıyoruz? Baska ası var mı yaptırmamamız gereken?
|
|
![]() |
|
PNR ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Tem 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam cevaplarınız için. İyi ki varsınız...
|
|
Oskay
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
" Kizamik asisi yaptirmiyoruz" DEMIYORUM!!!!!
1 Yasindan evvel Kizamik asisi yaptirmayin diyorum... Ilk sayfadaki Asi semasini ve Alt Forum yazilarindan okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|