|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2014 Saat 13:15 |
Hocam 3 yaşındaki kızım sanırım grip geçiriyor. Hafif seyreden ateş, yoğun burun akıntısı ve şiddetli öksürük (çok kaba bi şekilde sesi)
Ayrıca akşam yatırırken karnını çok şişkin olduğunu farkettim. normalde zayıf bir çocuk ama göbeği baya gergiindi. Gazı falan yok gibi ayrıca normalde fazla da yemedi.. Dikkate alayım mı?? Bir de burda bir doktor kışın çocuklara 1 tatlı kaşığı kadar günlük soğan suyu tavsiye ediyor. Çiğ soğanın rendeleyip suyunu verecekmişiz. Faydası var mıdır. Ve ne işe yarar???
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Kaka yapabiliyorsa, bir problem yoktur.
2- Sogan suyumu???? Bir yarari olsa ben bilirdim. |
|
![]() |
|
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet tuvalete çıkıyor.
Tesekkürler☺☺ Evet soğan suyu :) |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir ara Turp suyu iciriyorlardi demek vazgectiler!!!! Bakalim daha neler yumurtlayacaklar.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:)
Evet o geçen seneydiii :)))))) Kara turp, içine bal, altını delip suyunu içir :)))) Ne yalan söyleyeyim sizinle tanışmadan önce en son yaptığım buyduuu :) İnsan bilmeyince ve birşeyin reklamıda iyi yapılınca, işin ucunda da çocuğun olunca her yolu deniyorsun... İnanın sizden öğrendiklerimi birileriyle paylaşınca psikopat damgası yiyorum.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bilirim...
Okuma ozelligi olmayan, sadece kulaktan dolma bilgilerle kendisi "Alim" zannedenlerin ulkesinde, isin dogrusunu anlatmak, "Korler ulkesinde" goren kimse olmak gibidir. Gorenin de gozunu cikartip, kendilerine benzetmeye calisirlar.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|