|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
keskine ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 451 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2014 Saat 18:44 |
Merhaba Kadir Bey,
Kızım 6 yaş 8 aylık bugün çaybahçesinde elini bir kedi tırmalamış.Durup dururken saldırmamış zaten orada etraftakiler çok uyarı yapmışlar kızım ve arkadaşı sıkıştırmış en sonra sandalyede yatarken sandalyeyi çekmişler kucağa almak için kızım bizim sitemizdeki kediye benzetmiş.Hemen elini sabunla yıkadık.Çocuk dr.muz yıllardır Kuduz vak'ası yok bence aşının yan etkisi daha riskli yaptırma dedi ama okuduğum kadarıyla.Tetanoz aşısı ve kuduz aşısı yapıyorlarmış.Çünkü kedinin oynadıgı dalı ellemişler salyası geldi diye elini yıkatmıştım.Salyada gelince tedirgin oldum ağzından akan birşey yoktu.dalı kemirdiği için ıslandığını düşündüm.Bir kaç saat oldu ne dersiniz 24 saat içerisinde kuduz aşısına başlayayım mı .Yoksa oturayım mı oturduğum yerde bilemedim.Dr.yan etkileri az olsa muhakkak yaptır derdi çünkü diğer aşıları hep yaptır demişti domuz gribi aşısını bile . Yıllardır yok böyle vak'alar bence yaptırma dedi . Bilemedim. Bu arada aynı kedi 3-4 gün önce orada başka bir çocuğuda tırmalamış :((((
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
HAYRET, NASIL OLDU ISE, "KAFASI CALISAN", MANTIKLI BIR DOKTORUNUZ VARMIS.. Baska bir Turk doktoru olsa idi, dunyayi ayaga kaldirirdi..
Hicbir sey gerekmiyor. Zaten yapilacak olanda, sabunlu su ile yikamaktir. Onu da zaten yapmissiniz. Doktorunuzun kiymetini bilin, bunlardan cok az var. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|