|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 385 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2014 Saat 02:19 |
hocam malum okullar açıldı bizim mesai başladı.. süt iznimi kullanacağım oğlum 5. ayına girdi sütüm yeterli .
1-günlük sütümü sağıp bıraksam mı yoksa kutu sütlerine mi geçsek? süt varken de kutu sütlere başlamaya gerek var mı? sağıp bıraktığımız sütü de dolaptan çıkardığımız gibi soğuk mu içirmeliyiz ? 2- oğlumun tam burun hizasında alnında, hafif bir çıkıntı var sanki hani kaşlarımızı çatarız da olur ya onu andırıyor.bazen belirginleşiyor bazen kayboluyor sanki. bıngıldağının kapanmasıyla düzelecek bir durum mudur? 3- benim ayak tırnaklarımın kenarlarında kararmalar başladı internetten kansızlıkla ilgili olabileceğini okudum daha önce de anemi teşhisi konduğundan cildiyeye gittim herhangi bir sebep bulunamadı önce her iki ayağımda ayak baş parmağımın tırnakları hariç diğerlerinde vardı sonra sol ayağımdakiler geçti, sağdakiler kaldı sol ayağımda 3 tırnağımda vardı diğerinde de oluşmaya başladı. sadece kenarlarında var herhangi bir yere çarpmadım tırnaklarımı düz kesiyorum batık tırnak da yok dar ya da ucu sivri ayakkabı da giymiyorum sizce neden olabilir? teşekkürler hocam .. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Her turlu "ANNE SUTU" diger butun alternative gidalarin tamamindan USTUNDUR... Daima, oncelikle anne sutunu verin.
Ister soguk ister ilik verin, cocuk nasil severse... 2- Bingildak ile bir alakasi yok... Bebeklerde, dogum esnasinda, anneden cikarlarken kirilmasin diye, tabiat "Burun kemigini" yapmamistir. Bu sebeple, butun bebekler, burunlari "dugme gibi" dogarlar. Siz hic "Fatih burunlu" bebek gordunuzmu??? O kemik olustugunda, o fazlalik deri gerilecek ve sislik kaybolacak. Kimisinde az, kimisinde fazla, ama hepsinde o deri fazlaligi vardir. 3- Tirnaginizin bir resmi gerekli. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Eyl 2014 Saat 18:34 |
|
![]() |
|
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 385 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
http://i.hizliresim.com/0bvjZW.jpg
tırnaklarım için resmi koydum hocam verdiğiniz diğer bilgiler için tekrar teşekkürler hocam Düzenleyen mevsimrüzgarı - 07 Eyl 2014 Saat 21:31 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resim hic net degil.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
tırnaklarım uzadıkça geçiyor sanki fotoğraf çekip koyamadım tekrar
![]() hocam işe başladığım için sütümü sağıp bırakacağım.Sağdığım ve buzdolabında -dondurucu veya buzluk değil- sakladığım süt ne kadar sürede tüketilmeli 3 saat de deniyor 3 gün de deniyor sağıp kavanoza boşaltıyorum sağarken eski maillerinizde sürekli aynı memeyi sağmayın demişsiniz ikilemde kaldım hocam bir göğsümde normal miktarda süt var diğerinde daha fazla bu fazla olan göğsümde mastit oluşmuştu en fazla ne kadar süre sağmalıyız tekrar aynı miktar süt olması çok sürer mi ve neden olduğunu anlayamadığım sağılınca anne sütü azalır hatta kesilirin mantığı nedir? emdikçe artmaz mı bu süt yani boşaldıkça yerine konmaz mı ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sagmak da, bir cins uyaridir. VE hangi memeyi daha cok sagarsaniz, o meme daha fazla sut verir. Demek istedigim bu...
Normal, +4 derecedeki buzdolaplarinda, 3 gun kadar durabilir. Tabii, burada esas belirleyici olan, sizin ne kadar steril calistiginiz ile ilgilidir. Her sagdiginiz, "porsiyonu" ayri kaplarda muhafaza etmeniz en saglikli yontemdir. Bunun icin, ozel steril sut torbalari satilmaktadir. Sagilmakla, ASLA ANNE SUTU KESILMEZ.Bilakis artar.... Allah askina boyle soyleyen bazi doktorlar filanmi var, yoksa, etrafinizdaki kocakarilarin uydurmalarimi bunlar??? Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Eyl 2014 Saat 20:24 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler hocam günlük 1-2 saat içinde acıkırsa diye sağıp az bir miktar bırakıyorum buzluğa koymadığımız için süt torbalarını henüz kullanmadık ah hocam ah ne haldeyiz daha ne hallere düşeceğiz diye düşünmekten kendimi alamıyorum bunlar kocakarı lafları bize bildiklerimizi de unutturuyor işin kötüsü şu ki bulunduğumuz şehirde bir çocuk doktoru anne sütünü acilen bırakıp mamaya geçmelisin hemen kes sütü diyen bir doktor
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O doktor, kesin Mama firmasi ile anlasmalidir. Recete ettigi her mama kutusu icin rusvet aliyordur. Bu gibi sarlatanlari desifre edin...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|