|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
scorpios ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 101 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2014 Saat 22:56 |
inflacort aqua ilacını 4 yaşındaki oğlum için kullanabilir miyim?KBB ci allerji için verdi bugün fakat steroid herhalde bu.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
KORTIZON'dur, ve 6 yas altinda KULLANILMAZ... Bari ilacin icini okusa idiniz.
Bu yasta; Allerjik rinit filan olmaz ve Grip durumlarinda verildiginde, dogrudan sahte bir ASTIM tablosu yaratir.. Ayricada, daha henuz "Allerjik rinit" mevsimi baslamadi. Ilkbahar ve Sonbaharda olur. |
|
![]() |
|
scorpios ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 101 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaten ilacın prospektüsünü okuyunca şüphelendim onun için size sordum. hastayım bu doktorların böyle abuk subuk işlerine 6 yaş altı olmaz diyor gidiyor 4 yaşındaki çocuğa veriyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Okumazlarki bilsinler, okusalar bilirler...
Bilmezlerki okusunlar, okusalar bilirler... Tip egitimi esnasinda, kitap okumayan Turk doktoru, mezun olduktan sonra, hic okumuyor. Zaten artik dogru durust Ingilizce bilenlerde artik pek Tibbi tercih etmiyorlar, bu sayede, meydan "imam hatipli" mollalara kaldi.. Bunlarda aldiklari egitim seklinden ve yontulmus olan kafa yapilari dolayisi ile; ASLA kitap okumazlar, "Hoca" dinleyip, not tutarlar. Durun daha, bunlar iyi gunleriniz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Ağu 2014 Saat 18:57 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|