|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kubrapasha ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kubrapasha
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2014 Saat 19:11 |
Hocam 1 saat kadar önce 4 yaşındaki kızım sokakta yürürken ayağı takıldı . Önce yere kapaklandı , sonrada düşmenin etkisi ile çenesinin altını zemine vurdu. Çok hızlı olmadı vurma ama çene alt kısmında 2-3 tane 1cm lik sıyrıklar oldu. Sanki biraz derin gibi, hafif kanıyor ama öyle akıntı şeklinde değil. Eve getirdim bol su ile yıkadıktan sonra alkole temizledim. Biokadin sürdüm ve sargı bezi ile kapattım.
Yapmam gereken başka bir şey var mı hocam. Dikiş gerektirir mi sizce ?
|
|
![]() |
|
kubrapasha ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kubrapasha
![]() ![]() ![]() ![]() |
Keyfi çok yerinde bu arada, bulantı falan söz konusu değil. Yemeğini bile yedi . Pansuman yaparken canıda acımadı. Ne yapalım hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118703 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yapilacak baska bir sey yok. Herseyi yapmissiniz.....Her cocuk en az 1 defa o bolgeyi "YARAR"....
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kubrapasha
Dikiş gerektirecek bir durum var mıdır hocam sizce
Tek aklıma takılan konu o
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118703 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gerekmez. Dikis , kesiden daha fazla iz birakir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Ağu 2014 Saat 18:08 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|