|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
didem555 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2014 Saat 10:49 |
Merhaba hocam oğlum 2.5 yaşında iki gün ateşli geçirdik 40 lari buldu ateşi duş dolven calpol ile atlattık ateşini ama şimdide boğazaacısı var yemek yerken agliyor huysuz da ne yapmalıyım doktora götürsem antibiyotik verecek yine
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tantum Verde Sprey, gunde: 4x1 (2 fis) kullanin. Sakin Antibiyotik vermeyin.
|
|
![]() |
|
didem555 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam aaldık 3 kez kullandım yyalnız yanaklarına kadar sıçrama var dili beyaz fazlada açmıyor ağzını ilerisinde ggöremiyorum. BBütün gece uyumadik sık sık uuyanıp ağladı gündüzleri hep mız mız hiç bişey yemiyor sadece süt ayran ile geciriyor corba icse aglayarak ne yapmalıyım başka yapabileceğimiz bişey var mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Herpangina olabilir. 1 Hafta surer, ilk 4 gunu kotu gecer, tukrugunu bile yutamaz. Aciyan bolgelere,(yemekten evvel) Dentinox surun. Sonra, Pyraldin surun. Bunun agrisi, farenjit agrisindan beterdir.
Virutik bir hadise oldugundan Antibiyotikler etki etmezler. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Ağu 2014 Saat 19:05 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkürler hocam bugün ogleden sonra gayet iyi olmaya başladık bbalıkyedi cçorba iiçti normale döndügibi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|