|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslinaz35 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Tem 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslinaz35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2014 Saat 14:45 |
hocam merhabalar
bebeğim 20 aylık. yaklaşık 2 aydır oral döneme dönüş yaptık bu aralıkta zatürre(!) olmuştu onun etkisiylemi yoksa 2 yaş sendromuyla mı alakalı bilmiyorum bunun cevabı szde ben sadece şuan çok kaygılıyım. kızım oyun hamuru ,denizde kum vs ne bulursa yiyiyor ayrıca emmmedede tavan yapmış durumda ağzından çıkarmasam ay ben çıkarayım demeyecek bu durum beni kaygılandırıyor nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım neden bu çocuk böyle ? ayrıca menectra hakkında yazdıklarınızı okudum ve kararımı değiştirdim iyiki varsınız sağolun :)
|
|
sağlıkla mutlulukla yaşayalım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Acele etmeyin. Bir sekilde, bir ara, morali bozulmus. Kendiliginden birakacak, merak etmeyin. Bir memede 10 dakikadan fazla tutmayin, meme uclarini hasat edersiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|