|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nureymen ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Tem 2014 Saat 14:19 |
hocam mrb. oğlum 20 aylık. 23 nisandan beri ileri gelen soğuk alğınlığı vardı burun akıntısı, öksürük ,ama ateşimiz oluyordu ateşimizi düşüremedik calpolla. 39,7 ile acile gittiğimizde ağızdan 1 küçük enjektör pedifen, bide popodan fitil paranox uyguladılar, ateş düşünce dru pedifene devam bide yine inat olursa düşmezse novalgin 10damla peditus da vardı. uygula dendi. geçmezse ateşi düşmezse getir ddediler.ates inatlaşırsa novalgin damlayı veriyordum 2 kere felan kullandım zaten damlayı cok kullanmadım,geçince ateşi götürmedim,5 gün bunları uyguladım.ama cocum böyle ne bileyim hep hasta hali vardı ateşi olmasa da. burnu sürekli akıyordu. sonra 1,5-2 hafta sonra yine ateşlendi 3 gün sürdü arkası burun akıntısı, öksürük tekrar cuma geliyordu 3 gün ateş tekrar arkası aynı, iştahsızlık alabildiğince bi de öksürdümü kusuyordu .bu aralar peditus verdim diğerlerini kullanmadım ama hiç düzelmedi. sonra neyse artık başka bi özel dr götürdük grip dedi.aynı sikayetllerden arka arkaya devamla olduk diye bashettim. sanocf antibiyotik. antibeksn surup ve zaditn damla( 10dmla) verdi.17 hazirandan 29 hazirana kadar bunları kullandım, su an allaha sükür hiç bir seyimiz yok gibi. dr un dedği gibi o sürede iiyilesti gribi. yalnız istansızlık çok az yiyor. 20 aylık. 85 cm,10.170 grdı 17 haziranda, benim emzirmekle hata yaptığımı söyledi,sütün bu zamana kadar yaramamış ki çocuk kilo almamış dedi inanınki çok üzüldüm ben ne bileyim o emmek isteyinde bir damla bile olsun ona yararı labileceğini düşünmüştüm.dru gece emzirmesi ve süt vermesini kes dedi. emmek isteyince su ver dedi sabah 6-7 arası emecek yada süt içecek 8-9 arası kahvaltı, isten gelince emzirmeyeceksin 12-1 arası öğle yemeği, 15,30 ara öğün. 19 da aksam yemeği 10,30 muhallebi tarzı, 23 de emme yada süt bu sekilde bu kuralı uygulayacaksın çocuğun düzene girecek dedi.sen çocuğuna bunu öğreteceksin dedi kızmayın ama ben hala emziriyorum.hatamı ediyorum sizce de? dediği saatlere pek uyamıyoruz. çünkü ne bileyim sabah uykusu uzuyor sarkıyor uyanınca hemen yemek istemiyor bu anlattıklarımla bi de size danışmak istedim. hala yemiyor iştahlı az yiyor. özel dr kontrole geçerse gelmeyebilirsin dediği için hastalığı gitmedim. iştahsızlığını söyledim. provitamol 1 ölçek siseyi bitir dedi. ama ben nebileyim kullamakta çok kararsızım. ama yemiyor tek çare o gibi gzüküyor, su çok içiyor.su an 10,600 ne yapacağımı sasırdım. uzun oldu özür dilerim ama gerçekten çok üzüldüm bu süre zarfı içinde oğlum kilo almaması ve hep gribin tekrarı onu da beni de çok yıprattı
Düzenleyen Nureymen - 07 Tem 2014 Saat 14:33 |
|
MUCİZEM, CANIMIN YONGASI EYMENİM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mailleri okuyun, hep ayni konular soruluyor.
|
|
![]() |
|
Nureymen ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam aksamdan beri sabırsızlıkla cvbınızı bekledim. simdi baktımki aynı sorular soruluyor maillere bakın yazmışsınız, sanırım sonuna kadar okumamışsınız. ben size provitamolu iştah acıcı olarak kullanmama gerek va rmı diye sormuştum oğlumun gelişimi konusu üzerine.bize bir yararı olurmu sizce dinlemek istemiştim ki oğlumun geçirdiği zor durumu anlatarak bu soruyu size yöneltmiştim. sanırım siz gripten ne yapmam gereği konusunda eski mailleri okuyun yazmışsınız. ben sizi takip ediyorum grip aşamasında serum fizyolojik,limon bal karışımını yaptım ama o kadar ilerledi ki öksürüğünü engelleyemedim boğmaca gibiydi sanki kös kös öksürüyordu kusuyodu ardından ki ben 20 aylık olana kadar neredeyse 10 gün süren antibiyotik tedavisi uygulamamıştım. hastalık evresi açısından mı iştahsızlığı ben buna anlam veremedim, ve o ilacı kullansam ne kadar doğru yaparım sizin fikrinizi almak istemiştim.
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben Turkiyede degilim.. Turkiyede yeni cikan her bir vitamin veya ilacida arastirip, bilmek zorunda degilim.
Vitaminlerle kilo aldiramazsiniz. Onun icin eski mailleri okuyun dedim, arzu ederseniz, Sipraktin'i kullanin. Okumadiginiz zaman, yok Sipraktin nasil verilir, zararli olmazmi, sartmi diye bir suru sual geliyor. Bu sebeple once okuyun. Yoksa, benim zaten zamanim kisitli. Aciyip cevap veriyorum, bu seferde;karsi suallerle bikkinlik geliyor. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam sipraktin konusunu önceki yazılarınızdan biliyorum nasıl verileceğini diğer arkadaşlara yazmışınız ordan bilgi sahibiyim.ama ben hic kullanmadım.onun yanlış hatırlamıyorsam alerji surubu kategorisinde ve içindeki etken madde uyku ve iştah acıcı gibi yan etki göstermekte. yanlış hatırlamıyorsam siz daha ii bilirsiniz. ben dediğim ilaç konusunda bilginiz varsa sizi dinlemek istemiştim,ç
aslında haklısınız ben de formdaki sorulara bakıyorum aynı sikayetler genelde tabiki aynı cvp vermek okumak bıkkınlık verme konusunda haklısınız.tskler |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|