|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
metar19 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağu 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haz 2014 Saat 14:17 |
Merhabalar Kadir bey
Oğlum Aras 29 aylık 15 kilo.2 hafta kadar önce hortlayarak uyumaya Başladı.sonra grip oldu.ben illiadin kullandım 3 gün.burnu çok az akıyordu Bir sabah kalktığında kulağı akmıştı.bende doktora götürdüm.sudafed ve Siprogut damla verdi.kulağını tutup sürekli ağrıyo deyince bugün kulak burun boğaza Götürdük. Orta kulak iltihabı zarı delip akıntı yapmış dedi. Verdiği ilaçlar ;rhinfant sprey,cempes,zyrtec ve sudafed. Bir hafta banyo yaptırma dedi.kontrole çağırdı 1 hafta sonra. Burun tıkanıklığı geçmezse geniz eti için röntgen çekeriz dedi. Ne yapmalıyım Kadir bey? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; her 2 doktorunda verdigi hicbir ilaci kullanmayin....
Sadece: 1-Ilidin ped burun damlasini gunde; 2x2'ser damla buruna damlatin... (3gun) sonrada, uyanik oldugu saatlerde, 4 saatte bir 10'ar damla Serum fiz damlatin (1 hafta) 2- Yastigina; 2 damla ColdMix damlatin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Haz 2014 Saat 19:59 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|